Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Knuste gjestene fra nord

Nå venter NM-finale på Lyns J-19

Frida Maanum scoret 2-0 målet til Lyn i semifinalen Jenter-19, mot Grand Bodø, på Kringsjå onsdag kveld. Her fra tidligere Norway Cup-finale. Til høyre Noor Eckhoff, også med i semifinalen på Kringsjå onsdag kveld. Foto: ARKIV/NORDRE AKER BUDSTIKKE

Onsdag kveld tok Lyns jenter 19 imot Grand Bodøs jenter på Kringsjå. Vertene tok tidlig ledelsen i første omgang, og fortsatte fotballfesten i andre omgang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.10.2015 kl 19:31

KRINGSJÅ: Grand Bodø var nok ganske så klare for å banke lynjentene på bortebane. For fra hjemmesiden til bodølaget, går det frem at det faktisk er 3. året på rad bodøjentene spiller semifinale, med seier i 2013, men tap i 2014.

Gjenganger

– Sammen med oss er Lyn en gjenganger i NM og kommer ofte svært langt, men i Jenter 19 er en semifinale i 2012 det beste resultatet. Derimot i NM for Jenter 16 har de en fantastisk historie med sølv senest i fjor, gull i 2013, 2010 og 2009, står det videre på bodølagets hjemmeside.

Og mange fra 16-årslaget som tok sølv i fjor, og gull i forfjor er med på juniorlaget til Lyn.

Les også: Rett fra Blindern videregående til University of Oxford

1-0

Det var derimot ikke Kristin Tveit, som sikret lynjentene ledelse 1-0 til pause. En omgang som referenten på jentenes facebookside mente burde inneholde flere mål til vertene.

– 1-0. Fortjent, burde vært flere mål til Lyn, men GB (journ. anm. Grand Bodø) er også med på notene.

2-0 og 3-0

Men like ut i andre omgang, kliner nettopp en av jentene fra nevnte 16-årslag, og på
landslaget jenter 17, Frida Maanum til, og 2-0 til vertene på Kringsjå onsdag kveld. Og helt på tampen satt en annen Frida spikern i fotballkista for bodøjentene, nemlig Frida Bråttum, som tidligere har spilt for Vif.

Mer om kampen på Lyn Damers facebookside.

Les også: Ny stor restaurant åpner i Nydalen - og med stor uteservering ved elvebredden

Finale i Telenor Arena

Både Lyn og Grand Bodø spiller i 1. divisjon kvinner, og mange av spillerne på begge lag spilte også juniorkampen på Kringsjå onsdag kveld. Førstnevnte ligger på en 5. plass, mens bodødamene ligger på en 2. plass i 1. divisjon.

Finalen i årets NM Jenter 19 skal spilles i Telenor Arena samme helg som cupfinalene for seniorlagene i november.

Men hvem som blir lynjentenes motstander i finalen, berammet til 20-21. november, er ikke sikkert. Men det som er sikkert er at det blir enten Stabæk eller Kaupanger, som spiller den andre semifinalen i Kaupanger på lørdag førstkommende.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...