Nordre Aker Budstikke

Når 700 elever har utetime - samtidig

Grefsen skole markerte verdens aktivitetsdag med fellesdans, lek og moro.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.05.2018 kl 21:11

GREFSEN SKOLE: 10. mai er verdens aktivitetsdag. Da akkurat den dagen i år var fridag på skolen, markerte Grefsen skole onsdag 9. mai istedet, med felles utetime.

– Vi har samlet oss for å feire verdens aktivitetsdag. Det gjør vi med en felles utetime for hele skolen. Vi har fellesdans, så lek og hygge etterpå, sier rektor Are Enger.

GREFSEN SKOLE: Verdens aktivitetsdag ble markert på Grefsen skole 9. mai Foto: Janina Lauritsen

Hele skolen danset

De begynte med BlimE-dansen for alle elevene før det ble ulike aktiviteter i regi av TL (trivselslederne), hoppetaukonkurransen Hopp for hjertet, én-spretten, fotball, turn, basket, rockeringer og mye frilek og moro.

– Vi prioriterer tid og ressurser til å være sammen! Vi mener lek, glede og fellesskap er viktig, så vi prøver å samles jevnlig. Vi arrangerer fellesdans for gode fellesopplevelser og for å sette pris på lek og samspill.


Verdens aktivitetsdag legges til 10. mai hvert år. Det var Gro Harlem Brundtland – tidligere leder for Verdens Helseorganisasjon, som etablerte dagen i 2003. Fysisk aktivitet som kilde til glede og overskudd og forebygging av livstilssykdommer er i fokus denne dagen.

Har du også lyst til å leke?

Lokalavisen skrev nylig om Ingrid Gilleberg som starter opp lekegruppe for å ta tilbake de gode, gamle barnelekene!

Gilleberg ønsker at flere blir med på leken, så finn frem ball, hoppestrikk, slengtau eller bare ta med deg selv! Oppmøte er utenfor Sagene samfunnshus tirsdager klokken 18.00 og alle kan bli med, uansett bosted. Send påmelding (ikke bindende) til i_gilleberg@hotmail.com

LES OGSÅ:

Skal sørge for at humla suser i skolehagen t


Krever at de 12 "glemte" Disen-elevene får skoleplass

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...