Nordre Aker Budstikke

Når du blir pensjonist i denne barnehagen, så venter turgruppa

Damer på tur ved Oslos geografiske midtpunkt, det presiseres fra damene at bildet er tatt før pandemien og avstandsanbefalingene. Foto: Privat

– En veldig fin måte å holde kontakten med tidligere kollegaer på, sier Anne Grete Tryggan, en av turdamene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Pensjonistene fra Haugensjordet barnehage på Kjelsås forteller at de har gått på tur sammen i mer enn syv år:

– Flere av oss har jobbet sammen i mer enn 20 år. Tilsammen er vi ni pensjonister som møtes en gang i uka, fra april til desember, unntatt juli og august. Turene våre går til forskjellige steder, hovedsakelig i Oslo-området, sier Ane Grete Tryggan, som leder turgruppa.

Men som forteller at turstiene settes opp i fellesskap:

– På turene våre har vi ofte med styrketrening og balanse. For eksempel trener vi balanse ved å stå på ett ben, og vi tar push ups med armene på en trestamme, men styrketreningen blir når det passer. Ofte blir det lange turer, og vi blir kjent med mange steder rundt i Oslo. Vi har også med matpakke, drikke og sitteunderlag. Men det skjer jo at vi går på kafe også, sier Tryggan videre.

Alderen på damene er fra 66 - 79 år.


– En turgruppe er jo en veldig fin måte å holde kontakten med tidligere kollegaer på, lyder oppfordringen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...