Nordre Aker Budstikke

Når man blir spurt av PyeongChang Olympic Committee om du kan jobbe under OL...

På vei til OL, fra venstre: Lars Christian Katzenmaier og Tom Monsrud. Foto: BYMILJØETATEN/NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det skjedde med maridølene Lars og Tom.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2018 kl 08:22

MARIDALEN: Til daglig arbeider de i Bymiljøetaten, Oslo kommune. Særlig med å preppe og tilrettelegge i Holmenkollen Nasjonalanlegg.

Lang erfaring

– I Holmenkollen har vi i flere år preppet til store renn som World Cup og VM. Som følge av gode resultater, ble vi spurt av Pyeongchang Olympic Committee om vi kunne bistå i prepping og opplæring av mannskap i langrennsløyper og hoppbakker i OL i februar, forteller Lars Katzenmaier, som sammen med Tom Monsrud lørdag reiste til Sør-Korea.

Under prøve-OL

Lars forteller videre:

– Vi var også der under prøve-OL i fjor. Nå blir vi borte fra 20. januar til 26. februar.

Begge bor i Maridalen, i Neskroken. Og dette kan bli moro.


– Vi gleder oss, men vi synes begge det er litt lenge å være borte fra familien og Maridalen.

Vinter-OL 2018 er de 23. olympiske vinterleker, og arrangeres fra 9. til 25. februar 2018, som nevnt i byen Pyeongchang i Sør-Korea.

LES OGSÅ:

Nå har hundekjørerne fått sin egen løype

Her får du tips om skiruter du kanskje aldri har gått før

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...