Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Når noen banker på døra med 10 millioner kroner

Denne eiendommen forsvant langt over prisantydning før visning. Foto: DNB EIENDOM

Boligen ble nylig lagt ut for salg, til 8,4 millioner, men ble solgt langt over før visning. – Eiendommen er ikke for lavt taksert, ifølge DNB-megler Christoffer Hoff.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2016 kl 15:27

GREFSEN/KJELSÅS: Torsdag forrige uke ble denne eiendommen på Grefsen i Kjelsåsveien lagt ut for salg på finn.no. Interessen for boligen var stor. 20. april hadde 12.000 sett på prospektet på nett.

LES OGSÅ: Gikk flere millioner over prisantydning

1,6 millioner over

Prisantydning og verditakst var satt til 8,4 millioner kroner. Megleren bekrefter overfor Nordre Aker Budstikke at eiendommen ble solgt for 10 millioner kroner på tirsdag, før det var rukket å arrangere en eneste visning.

Foto: DNB EIENDOM

– Selger har ordnet dette privat, så nå er boligen solgt. Ved at noen da har direkte henvendt seg til selger, forteller eiendomsmegler Christoffer Hoff i DNB Eiendom ved Storo.

– Rett og slett at folk banker på døra med tilbud?

– Ja sånt skjer!

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Foto: DNB EIENDOM

– Er dette en trend i et hett boligmarked, at kjøpere går direkte på selgere?

– Mitt inntrykk er at dette skjer oftere og oftere. Grefsen og Kjelsås er et spesielt populært område. Vi merker også at flere fra andre siden av elva, som eksempelsvis fra Tåsen, er interessert i Grefsen- og Kjelsås-området, sier eiendomsmegleren.

Foto: DNB EIENDOM

Lokkepriser?

Tirsdag skrev E24.no om kritikk av at meiendomsmeglere setter for lave boligpriser – kalt lokkepriser. Den nylige solgte boligen i Gamle Kjelsåsveien, som ble solgt 4,25 millioner kroner over takst, er trukket frem som eksempel på mulig underprising. Huset fra 80-tallet var priset til 6,75 millioner, men ble solgt fot 11 millioner kroner.

Denne boligen i Gamle Kjelsåsvei gikk mange millioner over prisantydning. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Også den eiendommen ble solgt av DNB Eiendom, men avdelingen i sentrum. E24.no skriver også at gjennomsnittsprisen for området er rundt 50.000 per kvadratmeter for denne typen boliger. Boligen i Gamle Kjelsåsvei var priset 15.000 under gjennomsnitlig kvadratmeterpris for området.

Her kan du lese saken om boligen i Gamle Kjelsåsvei, i Nordre Aker Budstikke.

Undertaksert?

– Var boligen i Kjelsåsveien for lavt taksert eller priset?

– Nei, den har kvadratmeterpris tett oppunder 50.000. Markedet i området er ganske så hett. Det er i tillegg veldig lite boliger ute, som gjør at prisene presses opp, ifølge DNB-megler Christoffer Hoff.

Innholdet

Boligen i Kjelsåsveien 64, som nå er solgt før visning, inneholder blant annet tre soverom, stue, spisestue, bad/wc, kjøkken og grovkjøkken. Underetasje: Gang, wc, trapperom, fem boder, peisestue, kjellerstue, bad/vaskerom. Loft: Kaldtloft til lagring, ifølge prospektet. Loftet er ikke med i bruksarealet.

I tillegg beskrives eneboligen som meget attraktiv og velholdt, med dobbelgarasje og flott opparbeidet hage.

LES OGSÅ: På denne tomten ønsker de å bygge 40.000 kvadratmeter bolig over 17 etasjer

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

MER BOLIG I NORDRE AKER:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...