Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Når storsenteret redder skøytesesongen

Kunstisen utenfor storsenteret holder stand mot varmegrader og regn. Rekordmange har så langt kost seg på isen, og nå stiller også skøyteproffer hver lørdag for å lære bort teknikk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.01.2014 kl 09:30

STORO: - Vi teller jo ikke, men sammenlignet med i fjor så er det ingen tvil om at det er rekordmange som så langt i sesongen har kost seg på skøyteisen ved Storo, sier senterleder ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard.

Fjorårets sesong var første året med egen is for senteret. I år tar de steget videre, blant annet med egeninnkjøpt preppretraktor.

LES OGSÅ: Finn navnet på skøytebanen

Samarbeid med Oslo skøyteklubb

- Dette er et gratis tilbud til alle, og veldig hyggelig at så mange benytter seg av isen. Blant annet vet vi at flere barnehager tar turen hit. Nå har vi også fått til et samarbeid med Oslo skøyteklubb, som hver lørdag mellom 12.00 og 14.00 vil lære bort teknikk til de som ønsker det, forteller Aasgaard.

Lørdag var avisen innom banen, og det var mange andre også som hadde tatt turen innom. Blant annet Mina Isabel (/) og Andrea (5). De var nye isvenninner, og så ut til å storkose seg.

Fikk skøyter til jul

- Det er første gangen jeg går på skøyter, som jeg fikk til jul, forteller Andrea.

- Jeg har ramlet, men det gjør ikke noe vondt. Ikke er det kaldt heller, legger hun til.

Mina lært litt av de nye skøyteinstruktørene.

- Jeg har lært litt teknikk av de i dag. Veldig gøy å gå på skøyter her, sier Mina.

Skøytebanen ved senteret holder i følge Aasgaard åpent til og med påsken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...