Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nerda har kommet til rette

Søkk borte fra Maridalen siden lørdag

Schæfertispen forsvant fra Sander Gård i Maridalen lørdag ettermiddag. Mandag kveld kom hun til rette på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2014 kl 10:30

MARIDALEN/NORDRE AKER: Ifølge Gunhild Thingelstad, på Sander Gård i Maridalen, er Nerda en kosete og leken hund.

- Nerda er en syv år gammel mørkhåret schaefertispe, og hun lyder navnet sitt. Hun er kosete og ekstremt glad i pinnelek, fortalte Thingelstad til avisen mandag formiddag, da hunden fremdeles var savnet.

Thingelstad fortalte videre at det er hennes svigerfar som eier hunden, som åpenbart må ha lagt ut på tur på egen hånd på lørdag.

- Nerda er en type hund som fotfølger sin matfar. Han var ute og jobbet på jordet, mens hun «vimset» rundt, sa Thingelstad.

Sander Gård i Maridalen ligger langs populær turvei fra blant annet Kjelsås og innover i Maridalen. Det kan også forklare forsvinningen.

- Vi har fått vite at hun fulgte etter noen turgåere. Der stopper alle spor etter hunden, sa Thingelstad videre.

Men nå er altså Nerda kommet til rette, mandag kveld, i god behold, ved Rønningen Folkehøgskole.

LYKKE: Det meldes om stor lykke over å ha fått Nerda hjem igjen - her fetter og kusine Sander og Frøydis Klever, barnabarne til Nerdas matfar på Sander Gård. (Foto: Privat)

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...