Nordre Aker Budstikke

Neste års derby-tidspunkter er klare

Fra cup-møtet mellom Kjelsås og Skeid på Grefsen stadion 22. mai 2019. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

I fjor møttes Kjelsås og Skeid én gang i NM-runden. Men med Skeid tilbake på nivå 3, er de «gamle» nabooppgjørene tilbake.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 14:01

NORDRE AKER: Det ble bare én sesong i 1. divisjon for Skeid i denne omgang. Klubben som rykket opp etter 2018-sesongen, klarte ikke helt levere i år, og nedrykket var tilslutt uunngåelig. I høst forsvant også trener Tom Nordlie da han fikk jobben med å prøve å berge Lillestrøms Eliteserieplass på to kamper, et oppdrag som mislyktes.

Kjelsås var sterke i 2. divisjon i årets sesong, og selv om opprykk lenge var en mulighet, blir klubben værende.

Lokalderbyene tilbake

Dermed er de to naboene tilbake i samme divisjon neste år, 2. divisjon (PostNord-ligaen) avdeling 1, sammen med Oslo-rival Vålerenga 2, og Tromsdalen, Alta, Fløya, Senja, Eidsvold Turn, Moss, Fredrikstad, Brattvåg, Kvik, Florø og Hødd.

Sesongen starter med hjemmekamp for Kjelsås mot Kvik 13. april 2020, mens Skeid reiser til Møre og Romsdal for å spille mot Brattvåg.

De siste årene har Skeid og Kjelsås vært i samme avdeling, og derbyene på Grefsen stadion og Nordre Åsen har vært et høydepunkt for mange. I fjor, med spill i hver sin divisjon, ble det kun ett møte mellom naboene, i andre runde i cupen 22. mai. Det ble en svært jevn kamp, som endte med 4-3-seier til Skeid etter ekstraomganger.


I 2020 blir det to lokaloppgjør i 2. divisjon i Nordre Aker. Den første går på Grefsen stadion 30. mai. Returoppgjøret spilles på Nordre Åsen 12. september.

Hvilket lag har du mest tro på?

Gallup

Hvilket lokalt lag tror du gjør det best i 2. divisjon i 2020?

Vis resultat

Se hele kampoppsettet for 2. divisjon avd. 1 på NFFs nettsider. Tidspunktene er ikke endelige.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...