ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Neste års derby-tidspunkter er klare

Fra cup-møtet mellom Kjelsås og Skeid på Grefsen stadion 22. mai 2019. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

I fjor møttes Kjelsås og Skeid én gang i NM-runden. Men med Skeid tilbake på nivå 3, er de «gamle» nabooppgjørene tilbake.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2019 kl 14:01

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE AKER: Det ble bare én sesong i 1. divisjon for Skeid i denne omgang. Klubben som rykket opp etter 2018-sesongen, klarte ikke helt levere i år, og nedrykket var tilslutt uunngåelig. I høst forsvant også trener Tom Nordlie da han fikk jobben med å prøve å berge Lillestrøms Eliteserieplass på to kamper, et oppdrag som mislyktes.

Kjelsås var sterke i 2. divisjon i årets sesong, og selv om opprykk lenge var en mulighet, blir klubben værende.

Lokalderbyene tilbake

Dermed er de to naboene tilbake i samme divisjon neste år, 2. divisjon (PostNord-ligaen) avdeling 1, sammen med Oslo-rival Vålerenga 2, og Tromsdalen, Alta, Fløya, Senja, Eidsvold Turn, Moss, Fredrikstad, Brattvåg, Kvik, Florø og Hødd.

Sesongen starter med hjemmekamp for Kjelsås mot Kvik 13. april 2020, mens Skeid reiser til Møre og Romsdal for å spille mot Brattvåg.

De siste årene har Skeid og Kjelsås vært i samme avdeling, og derbyene på Grefsen stadion og Nordre Åsen har vært et høydepunkt for mange. I fjor, med spill i hver sin divisjon, ble det kun ett møte mellom naboene, i andre runde i cupen 22. mai. Det ble en svært jevn kamp, som endte med 4-3-seier til Skeid etter ekstraomganger.

ANNONSE

I 2020 blir det to lokaloppgjør i 2. divisjon i Nordre Aker. Den første går på Grefsen stadion 30. mai. Returoppgjøret spilles på Nordre Åsen 12. september.

Hvilket lag har du mest tro på?

Gallup

Hvilket lokalt lag tror du gjør det best i 2. divisjon i 2020?

Vis resultat

Se hele kampoppsettet for 2. divisjon avd. 1 på NFFs nettsider. Tidspunktene er ikke endelige.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE