Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader
Seksjonsheader

«Neste vinter må dette bli bedre»

Dette bildet fra Kjelsåsveien ble tatt tidligere denne uken. Foto: LESERBILDE

DEBATT: Snømåking i Nordre Aker har ikke vært god nok i vinter. Særlig gjelder det på småveier, fra nederst på Tåsen til Korsvoll og Kjelsås øverst. Fortauene har vært uframkommelige.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2019 kl 18:11

I et innlegg i Nordre Aker Budstikke med tittelen «Kjære byråd. Den trafikale situasjonen på Grefsen og Kjelsås er ubeskrivelig», skrev Anne Marstein og Ingeborg Briseid Kraft i Nordre Aker Venstre, blant annet: «Vi har spurt før og vi spør igjen: Hvor er den helhetlige planen fra Bymiljøetaten og Byrådet som skulle sikre en trygg og miljøvennlig trafikkavvikling på Grefsenveien under ombyggingen?». Les hele innlegget her. Nå svarer Terje Olav Moen i Nordre Aker Arbeiderparti på innlegget:

Terje Olav Moen (Ap), leder for miljø-, plan- og samferdslskomiteen i Nordre Aker. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Jeg støtter fullt og helt innlegget fra Venstre om dårlig snømåking i Nordre Aker! Særlig gjelder det på småveier, fra nederst på Tåsen til Korsvoll og Kjelsås øverst. Fortauene har vært uframkommelige, og det hjelper ikke når snø fra veibanen måkes opp der. Noe som gjør det vanskelig og farlig for skoleelever, folk med barnevogn, eldre og alle andre.

Ekstra vanskelig blir det på midlertidige holdeplasser på grunn av at Grefsenveien er stengt nederst, f.eks. i Glads vei og ved krysset Myrerskogveien/Kjelsåsveien.

Når veier og fortau er måkt, må jo snøen fjernes også! Og det skjer jo ikke ofte i bydelen. Store snøhauger blir liggende og gir dårlig framkommelighet og sikt, og reduserer parkeringsmuligheter i veien. Det kan også medføre farlige situasjoner og ulykker.


Til syvende og sist dreier det seg vel om budsjetter og prioritering av snømåking og -fjerning i Bymiljøetaten. Om vinteren er dette viktig for oss som bor her, og for at byen skal fungere. Det må gjøres for at hjemmetjenesten og varer skal komme fram og for at Legevakten ikke skal bli overbelastet av benbrudd. Neste vinter må dette bli bedre for oss som bor utenfor sentrum!

DELTA I DEBATTEN! Send ditt innlegg til meninger@nab.no!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...