Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nesten 150 på venteliste

Tennisklubben vil bygge permanent hall over utendørsbanene.

Simon og Martin ønsker seg flere tennisbaner med tak over hodet. Det gjør sikkert flere andre også, mange på venteliste hos Grefsen tennisklubb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.01.2014 kl 20:39

DISEN/GREFSEN: Kanskje kan det bli som Martin (12)  og Simon (12)  ønsker seg, for Grefsen tennisklubb har store planer på gang.

- Klubben jobber nå med planer om ny innendørshall, en hall over der tre av utendørsbanene ligger i dag. En byggesøknad er nært forestående, vi har mottatt positive signaler om prosjektet både fra idretten og politisk hold. Håpet er at vi skal få realisert tennishallen i løpet av 2015 sier styreleder i klubben, Per-Henrik Hovelsrud.

Enorm tilvekst

- Vi har hatt en enorm tilvekst de senere årene, med en dobling av medlemsmassen. I dag teller klubben 450 medlemmer, sier Hovelsrud.

Han legger til at tilveksten i all hovedsak har kommet fra barn og ungdom, og er et resultat av målrettet rekruttering fra barneskolene i nærområdet og en bevisst satsing på breddeidrett.

- Det spirer og gror i klubben vår - rundt 200 barn spiller ukentlig i organisert  trening! Men det triste er at vi dessverre ikke har plass til å ta inn alle som ønsker det.  Sommerstid har vi syv baner tilgjengelig, men vinterstid er det kun to baner innendørs. Nesten 150 personer - flest barn - står på venteliste hos oss, sier Hovelsrud.

I dag er det to innendørsbaner i "boblen", og som kan tas ned sommerstid.

- Dette er svært lite tilfredsstillende for en klubb som har som kjerneverdier å være åpen og tilgjengelig med fokus på bredde blandt barn, sier Hovelsrud, og som tror at en helårshall på Disen/Grefsen med tre baner, ikke bare vil gi Grefsen tennisklubb et kjempeløft.

Også andre tilgode

- Den vil også komme andre tennisklubber til gode. Svært begrenset innendørs banekapasitet er et problem for mange klubber. Grefsen tennisklubb vil i såfall bli den første med en helårshall i Nordre Aker bydel, sier den entusiastiske styrelederen.

Han kan videre opplyse om at klubben planlegger finansiering av eventuell hall med spillemidler, kommunale midler og egenkapital, og at tomten per i dag er regulert til park- og idrettsformål.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...