Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mange trafikkontroller siden skolestart

Nesten 200 forelegg gjaldt kun to ting

I forbindelse med skolestart har det vært mange trafikkontroller rundt omkring i Oslo.
Her fra tidligere skolestart og omtale i Nordre Aker Budstikke. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

I anledning skolestart, har det vært mange trafikkontroller langs skoleveiene. Det er særlig to ting bilistene må skjerpe seg på.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.08.2015 kl 08:57

OSLO/NORDRE AKER: I anledning skolestart, så har politiet hatt mange trafikkontroller, rundt omkring i Oslo. Senest i Maridalsveien i forrige uke.

50 skoler

Majorstua Politidistrikt dekker også Nordre Aker bydel, i tillegg til Vestre Aker, Ullern og deler av Frogner. Tallene nedenfor er basert på hele distriktet.

Politibetjent Eirik Ueland ved Majorstua Politistasjon, forteller at det i alt har vært kontroller tilknyttet 50 Osloskoler i Majorstua Politidistrikt.

Bilbelte og mobilbruk

Gjennom disse kontrollene forteller Ueland at politiet har foretatt syv anmeldelser, fire av de gjelder adferd, og tre gjelder kjøring uten førerkort.

Ni biler er avskiltet, og av 93 bilister som fikk gebyr, gjaldt hele 89 av gebyrene manglende bruk av bilbelte.

Mens hele 94 bilister fikk forenklet forelegg for såkalt håndholdt mobilbruk.

Antall førere som ble vinket inn til siden eller stanset av politiet, er 593 personer.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...