Nordre Aker Budstikke

Slik ser det nå ut på friområdet

Dette bildet har leser sendt inn fra Nils Bays vei 50, der den tidligere brakkebarnehagen var. Foto: LESERBILDE

Omsorgsbygg forteller at på grunn av ferieavvikling, så har arbeidet stoppet opp, men at de nå vil sikre området bedre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2019 kl 23:13

TÅSEN:Nordre Aker Budstikke har tidligere fortalt om den tidligere barnehagen i brakker, eller paviljonger, i Nils Bays vei 50, en midlertidig barnehage, som ble stående en stund.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA TIDLIGERE I ÅR

Kommunens Omsorgsbygg fortalte til Nordre Aker Budstikke at brakkene skulle fjernes ganske raskt, og at området igjen skulle bli det det egentlig er: Et friområde.

Noen brakker står igjen fortsatt, i Nils Bays vei, bildet skal være tatt i slutten av denne uka. Foto: LESERBILDE

Hva skjer?

Nå lurer lesere på hva som har skjedd i forhold til arbeidene, og bruken på tomta per i dag:


– Rett før påske ble den ene brakkeriggen fjernet, men siden har det tilsynelatende ikke skjedd noe mer, og det ser verre ut enn noen gang. Nå er det rester av fundament, flere containere og diverse bygningsdeler og søppel på hele området. Det er ikke sperret av, men fullstendig uegnet for barn. Ungdommene i området ser imidlertid ut til å synes at området er spennende å herje på, skriver en leser til Nordre Aker Budstikke.

Foto: LESERBILDE

Skal sikre

Vi tok kontakt med Omsorgsbygg igjen, og de svarer nå følgende, fredag:

– Det har helt riktig vært en stans i arbeidet med å ta ned brakkene, dette skyldes ferieavvikling hos entreprenøren. Vi ser også at de ordinære gjerdene rundt området ikke nødvendigvis er egnet til å holde folk ute. Området har vært avlåst, men vi ser at det går å komme seg inn hvis man ønsker å ta seg inn på byggeplassen. Det vil nå bli satt opp byggeplassgjerder, som er vesentlig høyere, sier Marte Svenneby, kommunikasjonssjef i Omsorgsbygg.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...