Nordre Aker Budstikke

– Noen folk bokstavelig talt driter i alt!

Ekkelt i skogen, og like ved bilveien. Foto: LESERBILDE

Rett ved bilveien, like inn i skogen, kom turgåeren over dette griseriet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2021 kl 16:08

MARKA: Turgåer forteller at hun ble helt sjokkert da hun på en skogstur tirsdag, valgte å gå til høyre inn fra Solemskogveien, et lite stykke før man kommer til den store parkeringslommen på høyre side ved Kringla.

– Noen folk bokstavelig talt driter i alt! Dette lå rett opp fra bilveien, bak en liten høyde. For noe ekkelt griseri! Jeg orket ikke gå helt nærme, men det så ut som om alt var toalettpapir med tilbehør! Det er ikke noe naturlig sti inn i skogen her, teltplass, rasteplass - det er rett ved bilveien og jeg undres hvorfor det samles her. Greit at man innimellom må på do i skogen, men grav det ned, eller legg en stor stein over! oppfordrer turgåeren.

Fra området nedenfor Kringla.

Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt forsøpling i naturen og at folk gjør sitt fornødne i naturen.

Tursøstrene, har også kommet med råd til hva du bør gjøre hvis du nettopp må på do i naturen.


Her er 10 tips som kan gi deg en fin do-opplevelse, og samtidig sikre at naturen forblir like fin for nestemann på stien.

De anbefaler for eksempel å grave ned det du har lagt igjen.

Bymiljøetaten har også i tidligere sak i Nordre Aker Budstikke kommet med råd til hvordan man bør gjøre sitt fornødne i naturen, og viser også til nettsiden fantastiskemarka.no:

«Gå minst 50 meter bort fra vann, elver, bekker, merkede og umerkede stier, overnattingsplasser eller rasteplasser. Hensikten her er selvfølgelig at du skal unngå å bæsje på steder der folk normalt ferdes, samtidig som det er fornuftig å unngå at bæsjen, og avføringsbakteriene som følger med, unødvendig renner ut i bekker og vann. Dette gjelder naturligvis også hvis du bare skal tisse.»

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...