Nordre Aker Budstikke

Noen har nå ødelagt bommen

Tirsdag ble bommet i Osetbakken ødelagt. Foto: PRIVAT

Tirsdag på dagtid oppdaget nabo at bommen i Osetbakken var helt bøyd. Det skal ha blitt gjort observasjoner av den som har ødelagt bommen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2018 kl 10:53

KJELSÅS: Før jul ble Osetbakken, den nederste del av Lachmanns vei, stengt for gjennomkjøring. Først med skilt, så med bom ved Langsetløkka, der Langsetveien går inn mot Rønningen Folkehøgskole.

Tirsdag, på dagtid ble det oppdaget at bommen var bøyd istykker.

Mellom 11 og 14.30

– Vi dro ut rundt klokken 11 i dag, tirsdag. Låste opp bommen og kjørte ned Osetbakken. Da vi kom tilbake så bommen slik ut, det var rundt klokken 14.30. Hvem er det som gjør sånt? sier en beboer i området, til Nordre Aker Budstikke.

Anmeldes

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med representant for veilaget, som har ordnet slik at bommen ble satt opp før jul i fjor. Det bekreftes at bommen er ødelagt ved hærverk, men at personen som har gjort dette, skal ha blitt observert. Hendelsen vil bli anmeldt og ny bom skal straks opp igjen.

Parkerer foran bommen

Mandag publiserte også Nordre Aker Budstikke kommentar om beboere i området, som ikke er spesielt glad for at noen kjører opp Osetbakken, parkerer foran bommen, og tar seg en skitur.


Om «egoistiske langrennsløpere» som tar seg til rette - HER KAN DU LESE HELE KOMMENTAREN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...