Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Noen har ødelagt snøkanonene

Ledningene er klippet av! Foto: KJELSÅS LANGRENN

Mandag kveld skulle snøkanonene settes i gang for fullt. Men så var samtlige kanoner sabotert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.01.2017 kl 12:19

LINDERUDKOLLEN: Etter dager med for varmt vær, kjenner Nordre Aker Budstikke til at snøkanonene på Linderudkollen - i skianlegget - endelig skulle settes i gang mandag kveld etter nyttår.

Men så har altså snøkanonene blitt ødelagt.

LES OGSÅ: Noen har systematisk klippet over ledningene til alle kanonene!

– Noen har systematisk klippet over vitale ledninger i kanonene, forteller Svein Olav Bø i langrennsgruppa. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ødelagt for mange barn og unge

– Noen har valgt å ødelegge for veldig mange barn og unge! Dessverre ingen produksjon av snø i kveld, noen har sabotert kanonene. De som har gjort dette vil selvfølgelig bli meldt til politiet, skriver leder av Kjelsås Langrenn, Pål Jensen, på facebooksiden til langrennsklubben.

LES OGSÅ: Rulleskitraseer? Nok å ta tak i!

Tips?

Videre.

– Har noen tips i saken - ta kontakt med oss!

Nå er alle snøkanonene ødelagt, melder langrennsgruppa. Her fra i fjor vinter i det flotte nye skianlegget i Linderudkollen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

I tillegg så ble det nylig kjent at Naturvernforbundet har sendt et langt brev til Plan- og bygningsetaten, der markaorganisasjonen mener at snøproduksjonen skjer ulovlig - les saken her.

Omfattende

Etter det avisen har fått kjennskap til skal det være omfattende skader på alle snøkanonene i det nye skianlegget i Linderudkollen.

Leder Pål Jensen kommenterer foreløpig kort følgende til Nordre Aker Budstikke mandag kveld.

– Ledninger er klippet av, det er det vi vet nå. Noe vi har grunn til å tro at også kunne være veldig farlig for de som skulle sette i gang anlegget. Det er mye strøm og høy spenning i snøkanon-opplegget.

OPPDATERT: Tirsdag kommer en gladmelding til Kjelsås langrenn – les den her!

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...