Nordre Aker Budstikke

Nordbergkoret lover julestemning – og allsang!

Nordbergkorets femte julekonsert holdes i Nordberg kirke 3. desember. Foto: Nordbergkoret

Siden oppstarten i 2015 har Nordbergkoret spredd sanglede i nabolaget, og hatt med seg gjester som Chris Medina, Jørn Hoel og Steinar Ofsdal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2019 kl 10:22

NORDBERG: Det hele startet faktisk på tampen av 2014, da dirigent Victoria Jakhelln fra Nordberg ble kontaktet og spurt om hun ikke kunne tenke seg å dirigere et lokalkor. Første øvelse ble holdt i januar 2015, og i desember samme år inviterte de på sin første julekonsert.

Siden har det blitt mange konserter – i desember hvert år, men også sommerkonserter har de hatt på hjemmebane i Nordberg kirke. På konsertdebuten sommeren 2015 var fløytespiller Steinar Ofsdal fra Kringsjå med, og året etter var Nordberg-bosatte Jørn Hoel klar for å synge med lokalkoret. I fjor hadde de med seg popstjernen Chris Medina.

Julesteming på programmet

Nordbergkoret teller nå omlag 70 lokale sangere, og inviterer til julekonsert i Nordberg kirke tirsdag 3. desember kl. 19.00, der de mer eller mindre garanterer julesteming!

– Det blir et flott repertoar med kjente og kjære julesanger. I år som i fjor inviterer koret til aktiv deltagelse for publikum med allsang, sier Marianne Wright Pedersen, styremedlem i koret.

Med på laget er korets faste dirigent, Victoria Jakhelln, og fast pianist Natasja Rybak – mor til MGP-Aleksander.


I tillegg har koret vært så heldig å få med seg Ellen Sejerstedt Bødtker som gjest på harpe.

– Nordbergkoret ønsker hjertelig velkommen til julekonsert og en hyggelig musikalsk førjulsstund
sammen med koret, musikere, venner, kjente og naboen, inviterer Pedersen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...