Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker best på hjemmesykepleie

Hjemmesykepleierne i Nordre Aker er stolte over å kalle seg byens beste. F.V.: Sigrid Lid Johansen, Kristina Ilic og Vera Skaar. Foto: Foto: Janina Lauritsen

93 prosent av den totale andelen av brukere i Nordre Aker, er fornøyde med tjenestene. - Dette er svimlende tall, sier eldrebyråd Aud Kvalbein.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2015 kl 16:41

NYDALEN: - Jeg er stum av beundring, sa byråd for eldre Aud Kvalbein, da hun gratulerte hjemmetjenesten i bydel Nordre Aker, under en markering i Nydalen.

LES OGSÅ: Sier nei til kutt i handlehjelp for eldre 

Særlig fornøyd med de ansatte

Hvert år gjennomfører Oslo kommune en brukerundersøkelse av hjemmetjenester. I år er 85 prosent av de som mottar hjemmesykepleie og 83 prosent av de som mottar praktisk bistand, fornøyde med tjenestene.

Med disse tallene ligger bydelen på førsteplass i hjemmetjenester i Oslo, og fjerdeplass i praktisk bistand.

- Det er fantastisk at dere holder et så godt og jevnt nivå. Dette er svimlende tall, det er nesten ikke til å tro, sa Kvalbein under markeringen i Nydalen.

97 prosent av brukerne opplever at personalet i Nordre Aker alltid eller som oftest kan jobben sin, og med dette får de den høyeste prosenten i Oslo. 97 prosent er også fornøyd eller svært fornøyd med hjelp til å ta medisiner.

- Vi er veldig rørte. Det er godt å være på topp i Oslo - igjen! Vi jobber beinhardt og vi jobber med verdigrunnlaget. Vi tror på at kvalitet nytter, og vi ønsker at brukerne skal bo hjemme hele livet, sa seksjonssjef Britt Dall Osso under markeringen.

Å få bekreftet at arbeidet de gjør er så bra, og blir satt pris på, er en ekstra motivasjon for hjemmesykepleierne.

- Det er godt å høre at brukerne er fornøyde med jobben vi gjør, sier avdelingssykepleier Vera Skaar, til dittOslo.

Brukerne i Nordre Aker er også de som er mest fornøyd med den innflytelsen de har på når hjelpen skal utføres.

- Jeg er veldig stolt. Det er hyggelig å få være en del av dette, sier Sigrid Lid Johansen fornøyd. 

LES OGSÅ: - Noen få minutter kan bety liv eller død

Hard konkurranse fra St. Hanshaugen

Bydel Nordre Aker har fått knivskarp konkurranse fra St. Hanshaugen. I den kommunale tjenesten ligger Nordre Aker hakket foran med kun ett prosentpoeng.

Nordre Aker kom på fjerdeplass i praktisk bistand blant bydelene. Her var bydel Bjerke best og private leverandører kom på andre- og tredjeplass.

Den totale andelen fornøyde brukere av hjemmesykepleie varierer fra 75 prosent i bydel Søndre Nordstrand til 93 prosent i bydelene Nordre Aker og St. Hanshaugen. Blant brukere av praktisk bistand, varierer andelen fra 72 prosent i bydel Søndre Nordstrand til 90 prosent i bydel Bjerke.

Undersøkelsen ble sendt i posten til brukerne i perioden 15. mai til 6. juni 2014. Det ble sendt ut 12 853 spørreskjemaer og av disse kom det inn 4 901 svar. Dette gir en svarprosent på 38.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...