Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke setter nye rekorder!

Ikke alltid like bakoverlent, men Nordre Aker Budstikke-redaktør Karl Andreas Kjelstrup kan konstatere at stadig flere leser lokalavisen på nett. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Etter tre måneders drift er det stadig flere som leser «nye» Nordre Aker Budstikke på nab.no. April ble en jubelmåned for lokalavisen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2015 kl 21:14

NORDRE AKER: For første gang passerte nab.no 120.000 sidevisninger på én måned.

Siden nylanseringen av Nordre Aker Budstikke som ren nettavis 20. januar i år, har lesertallene stadig økt.

Nå har avisen 13.000 lesere hver uke, og i april ble sakene lest over 120.000 ganger. Det gir nær 30.000 sidevisninger hver uke, og er ny rekord.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Leserne vil ha lokale nyheter

– Det er kjempemoro, og trafikkveksten er veldig inspirerende! Tallene beviser at innbyggerne i Nordre Aker er interesserte i lokale nyheter. Men det understreker jo også at det ikke bare er tomme ord vi hører når vi er ute i bydelen: Mange sier de savner papiravisen, men de opplever Nordre Aker Budstikke på nett som mer lokal og aktuell enn før. Det er den beste attesten vi kan få, sier redaktør Karl Andreas Kjelstrup.

Etter at Nordre Aker Budstikkes forrige eier, Mediehuset dittOslo AS, ble avviklet ved nyttår, har lokalavisen blitt drevet av de tidligere Nordre Aker Budstikke- og dittOslo-journalistene Karl Andreas Kjelstrup, og Kristin Tufte Haga (undertegnede journalist. Redaksjonen er ikke større) i nyetablerte Lokalmedia AS.

– Vi er en liten redaksjon. To personer som må sies å kunne sjonglere det meste av saker og temaer. Vi lærer stadig nye ting. For eksempel har vi satt i gang en satsing på de lokale fotballagene i 2. divisjon, sier Kjelstrup.

– På salgssiden har vi fått med oss Ole Narverud og Kim Elvegård. Nordre Aker Budstikke på nett har blitt en viktig plattform også for det lokale næringslivet, der de kan nå ut til et publikum i sitt nærområde.

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev og Facebook

Nordre Aker Budstikke har et godt samarbeid med bydel Nordre Aker og Oslo kommune, og med Majorstuen politistasjon.

– Hendelsenyheter er noe vi ser leserne er interesserte i. Saker om nyåpninger og etableringer i bydelen er det også stor pågang på. Skolesaker engasjerer, og vi har disse månedene fått med oss en imponerende rekke med lokale stemmer med sterke meningsinnlegg. For ikke å snakke om engasjementet rundt idretten i bydelen, sier Kjelstrup.

– Mottakelsen av nye nab.no har vært over all forventning, og som lokalavis som spiller på lag med nærmiljøet er vi glade for lokalbefolkningens store interesse. Takk for alle tips og innspill, og fortsett å fortell oss hva dere vil lese om! oppfordrer redaktøren.

Og savner du Nordre Aker Budstikke som papiravis i postkassa, sender redaksjonen ut et nyhetsbrev som oppsummerer ukens viktigste saker. Det er helt gratis, og du melder deg på her, eller ved å sende en e-post.

Husk også å følge Nordre Aker Budstikke på Facebook for å få siste nytt rett i din nyhetsfeed!

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...