Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker vil satse mer på frivilligheten

Illustrasjonsfoto: Rawfphoto / Pixabay

Bydel Nordre Aker ønsker å utarbeide en frivillighetsmelding og har inngått et samarbeid med Frivillighet Norge. Tirsdag arrangeres åpent innspillsmøte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2018 kl 09:47

NORDRE AKER: Som en del av samarbeidet skal bydelen sammen med Frivillighet Norge gjennomføre en åpen kveldskonferanse med foreningslivet i bydelen, tirsdag 28. august.

Målet er å få innspill til innholdet i frivillighetsmeldingen, og hvordan bydelen kan legge til rett for vekst og utvikling for frivillige foreninger.

Frivilllighet er nødvendig for lokalsamfunnet

– Bydelen er avhengig av at det finnes et aktivt og levende foreningsliv. Dette er av helt grunnleggende betydning for å skape et inkluderende og levende lokalsamfunn som folk trives i, sier spesialkonsulent på folkehelse, frivillighet og nærmiljø, Louise Larsen Dahl.

– Vi har god dialog med frivilligheten men ønsker å utvikle samarbeidet. Med frivillighetsmeldingen er vi klare for å gjøre nye grep i frivillighetspolitikken vår.

Frivillighet Norge, som er et samarbeidsforum for frivillige organisasjoner, er støttespiller i dette arebeidet. Frivillighet Norge har 300 medlemsorganisasjoner fra alle deler av frivillig sektor, og representerer mer enn 50.000 lokale lag og foreninger.


– Vi er glad for at vi kan bistå Bydel Nordre Aker i utviklingen av sin frivillighetspolitikk, sier seniorrådgiver Bjørn Lindstad i Frivillighet Norge.

– Vi oppfatter at bydelen har gjort mange av de riktige grepene. Dette gir et godt grunnlag når bydelen nå ønsker å etablere en enda tettere dialog med frivilligheten i utarbeidelsen av en frivillighetsmelding.

Ønsker innspill fra frivillige lag og foreninger

Louise Larsen Dahl i Bydel Nordre Aker. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Tema for kveldskonferansen er samspill og samarbeid mellom frivillige foreninger og bydelen. Her vil Frivillighet Norge blant annet snakke om frivillighetens rolle og medvirkning for utviklingen av lokalsamfunnet og verdien av samarbeid mellom foreninger og med bydelen.

– I anledning kveldskonferansen gjennomfører vi også en kafedialog der foreningene kan komme med innspill til bydelens frivillighetspolitikk. Vi oppfordrer derfor alle typer foreninger til å komme, sier Dahl.


Kveldskonferansen finner sted tirsdag 28. august, kl. 18.00-20.30 i Nydalsveien 21, BU-salen i 1. etasje.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...