Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Norge plaget Russland på hjemmebane

Tre Ullevål-spillere spilte U19-VM

HØY KØLLE: Det var harde tak under kampen mot Sverige. Norge tapte til slutt 3-6.

Norge klarte ikke følge opp fjorårets sensasjonelle sølvmedalje under helgens U19-VM på Bergbanen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.01.2014 kl 09:45

ULLEVÅL: For under fjorårets Nordiske Mesterskap slo U-19 landslaget både Finland og Russland, og sikret en sensasjonell sølvmedalje.

Under årets VM på hjemmebane ble det i år fem tap for det norske landslaget.

I gruppespillet tapte de 1-6 mot Finland, 1-4 mot Russland og 0-6 mot Sverige.

- Det ble en tøff start mot Finland. De har en veldig sterk 95-96-årgang. Sverige og Russland har alltid sterke årganger, sier kaptein Jonas Tjomsland, som ledet et sterkere Norge i semi - og bronsefinalen.

- Vi spilte bedre og bedre utover mesterskapet, fortsetter kapteinen.

Les også: Ullevål-trio klar for VM

Gjorde sitt beste

For i semifinalen plaget Norge Russland. Vertene tapte til slutt 2-1, og måtte nøye seg med bronsefinale mot Sverige.

- Vi spilte en sterk kamp. Russerne var langt bedre i år enn i fjor, så dette var en stor prestasjon, selv om det ikke holdt helt inn. Vi hadde en del sjanser mot slutten, så ett mål hadde holdt til straffekonk og der kan alt skje.

Mot Sverige spilte Norge jevnt helt til slutten av oppgjøret, der svenskene viste styrke og vant 6-3.

- Det er ikke gøy å tape, men jeg føler vi har gjort det vi kan.

Jonas Tjomsland ledet Norge som kaptein, og lagkameratene Ola Skåre og Lasse Thorkildsen representerte også landslaget.

Les også: Bandysensasjon på Ullernbanen

Stolt

Og det var ekstra spesielt at kampene gikk på deres egen hjemmebane, Bergbanen.

- Det var veldig moro å få vise frem sporten til familie, venner og kjente på tribunen. Bandy er en sport vi er veldig glad i, og det er ekstra gøy å få vise den frem til andre nordmenn, sier Tjomsland, som ledet laget som kaptein.

- Det er en ære. Det er morsomt å lede lag, særlig landslaget. Det er gøy å spille mesterskap, uansett hvordan det går, sier han.

- Det var kult at vi var tre Ullevålspillere med. Ungdomsmiljøet er bra, og det gror godt i klubben, avslutter Tjomsland.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...