Nordre Aker Budstikke

Norgesmester to ganger i løpet av to uker

Lasse Lundeby fra Kjelsås helt til topps i NM i bryting i ungdomsmesterskapet. Foto: PRIVAT

Lasse begynte med bryting i 2. klasse, og han trives veldig godt i Sportsklubben av 1909.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2019 kl 18:13

NORDRE AKER: Lørdag 2. mars ble Lasse Lundby (15) fra Kjelsås norgesmester i bryting for gutter 15 år. Mesterskapet gikk av stabelen i Tromsø. Lørdag 16. mars vant Lasse gull i NM i bryting for ungdom, i Porsgrunn.

Gratulerer som norgesmester, to uker på rad?

- Takk, det ligger mye trening bak dette da, jeg trener i hvert fall bryting fire ganger i uken, pluss eventuelt egentrening i helgene, når det ikke er stevner, svarer Lasse, da lokalavisa tar kontakt etter helgen.

Han forteller videre at han også tidligere år har vunnet NM, eller landsstevne.

- Ungdoms-NM i Porsgrunn var i utgangspunktet for 16 og 17-åringer, men jeg fikk lov til å delta.

Bryting siden 2. klasse

Lasse forteller at han ellers er elev ved Engebråten, men unnagjorde barneskolen ved Maridalen skole:

- Jeg har vært i samme klubben, Sportsklubben av 1909, hele tiden og trives veldig godt der - jeg startet med bryting i 2. klasse. Dette er en veldig bra klubb, og med et bra miljø og gode trenere. Vi lærer gode teknikken, og som er med på å gjøre at vi hevder oss i stevner, sier Lasse videre, og legger til at Tåsenplogen fra samme klubb, Oskar Marvik, er til stor inspirasjon.

Det fortelles fra klubben at i begge NM-mesterskapene gikk Lasse ubeseiret gjennom samtlige av sine kamper. I tillegg forteller klubben at Lasse er tatt ut til å representere Norge i nordisk mesterskap for Ungdom 3. - 5. mai i Latvia.

Bronse til Iben

Sportsklubben av 1909 hadde med flere brytere fra Bydel Nordre Aker i norgesmesterskapet, og Iben Tippie Lekhal vant en flott bronsemedalje i sitt første norgesmesterskap i klassen for jenter 12 år.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...