Nordre Aker Budstikke

2000 dugnadstimer og 658 kamper:

Norgesmesterskapet ble en kjempesuksess!

– Tilbakemeldingen fra volleyball-Norge har vært overveldende, forteller Lars-Petter Kjos i Koll Volleyball.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Denne uken ble det arrangert junior-NM i volleyball på Kringsjå, i regi av Koll Volleyball.

Koll markerte seg godt på hjemmebane og Josefine Håvaldsrud tok gull i klassen JU15 med sin makker Ingrid Fugleskjelle (Askim), mens Maja Sofie Windelstad og Mathea Duesund begge fra Koll tok bronse i klassen JU17 etter det som beskrives som en thriller av en bronsefinale.

Fra bronsefinalen i U17. Foto: Koll Volleyball

2000 dugnadstimer

– Over 2000 dugnadstimer måtte til for arrangørkomiteen til Koll Volley i samarbeid med nesten 100 ildsjeler som delte på over 150 dugnadsvakter, gjennom åtte dager, klarte å gjennomføre 658 kamper fordelt på 12 baner, forteller Lars-Petter Kjos i klubben.

400 sveler og 1000 brus

Og det gikk unna i kiosken også:


– Kioskfolket stekte over 400 sveler, og slukket tørsten med over 1000 solgte brus til nesten 1500 publikummere. Over 7000 personer fulgte 168 timer med live stream fra fire baner. 192 lag kjempet om NM-gullet i 4 årsklasser og av 384 spillere havnet 48 spillere på pallen og på toppen kronet vi 16 Norgesmestere, forteller Kjos videre.

Tilbakemeldingene

Og det er gode tilbakemeldinger.

– Tilbakemeldingen fra volleyball-Norge har vært overveldende og arrangementet ble en stor suksess på både sportslig og publikumsmessig. Strålende sol og stor stemning på tribunene på nye Koll Arena under finalene, sier en fornøyd Kjos.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...