Nordre Aker Budstikke

Kom til Norge som flyktning. Viser frem egen utstilling:

– Norsk natur er noe av det vakreste

Nima Mashouri har i disse dager utstilling i Bygdøy allé. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han kom til Norge som politisk flyktning i 2007, nå stiller han ut i Bygdøy allé.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.12.2019 kl 22:48

KORSVOLL: Nima Mashouri (43), opprinnelig fra Iran, bor nå i Brekkelia i Nordre Aker, og er kunstner. Han forteller at han kom til Norge som politisk flyktning i 2007:

– Jeg var glad i å tegne og male helt fra barndommen. Jeg har også en naturelsker, naturen er alltid inspirerende for meg, ikke bare i forhold til kunsten min, men også i hverdagslivet mitt, forteller Nima Mashouri, som også har faglig kunstbakgrunn.

Nima Mashouri er svært glad i norsk natur, og henter inspirasjon fra naturen i bildene sine. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Han forteller at han vokste opp øst i Iran:

– Det er klimaet veldig forskjellig, sammenlignet med norsk klima. Jeg har vært i mange land, men jeg synes norsk natur er noe av det vakreste. Særlig på Vestlandet er det blant annet utrolige vakre steder og utsikter.


Pop up-galleriet i Bygdøy allé og hvor bildene til korsvollbeboer Nima Mashouri henger. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå har han utstilling på Frogner, i Pop-up galleriet i Bygdøy allé 62, til og med 15. desember:

– De fleste av de bildene jeg stiller ut nå er frilufts-malerier, eller plein air painting, som er malt gjennom turer jeg har tatt, både på Østlandet og på Vestlandet. I sommer tok jeg to 10-dagers campingturer til Hardangerfjorden. Jeg bodde midt i naturen i telt og malte bilder, med akvarellteknikk.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...