Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Null respekt!

Emilie Ruud gjør en veldig god kamp i lyntrøya på Kringsjå onsdagskvelden, i NM mot Klepp.

Kanskje var det forventet, at 1. divisjonslaget Lyn skulle ryke ut i NM, for medaljekandidat Klepp i Toppserien. Men Lyn-jentene viste null respekt og utfordret vestlandsjentene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2017 kl 21:21

KRINGSJÅ: Onsdag ettermiddag kom Klepp fra Jæren på besøk i cupens andre runde. Klepp som for tiden kjemper om medalje i Toppserien, var ventet å være noen hakk bedre enn Lynjentene som spiller i 1.divisjon.

Så også var tilfelle.

1-0 til pause

– Klepp ledet 0-1 til pause etter en litt for enkel skåring, og la på til 0-2 i andre omgang, oppsummerer Lyns Ingvar Graffer.

– Jentene skal ha all ære av kampen, vi er tidvis med på å utfordre Klepp bakover, og spiller uten respekt for Toppserielaget. Lyn kunne fått en skåring de også, men det er fullt fortjent at det ble avansement for Klepp, sier Graffer videre.

Ikke bare bare å tråkle seg gjennom forsvaret til Klepp, Camilla Linberg forsøkte det hun kunne.


Trener Glenn Kleven synes jentene virkelig står opp mot et godt Toppserielag.

LES OGSÅ: Erna koser seg på OverOslo

– Står opp mot godt toppserielag

– Vi har overhode ingen ambisjoner i senior NM utover det å møte god motstand fra Toppserien, tidligere har det ofte endt med mange baklengs. I dag viser vi at det ikke er tilfeldig at vi har sluppet inn færre mål enn tidligere, vi er robuste, sier Kleven.

Som mener at Klepp vinner fortjent

– Men litt irriterende at vi slipper inn litt enkle mål, skal vi opp i Toppserien er dette slikt som må plukkes vekk. Håper at vi tar med de positive erfaringene denne kampen tross alt ga, inn mot toppoppgjøret på Kringsjå søndag mot Åsane. Lyn leder 1. divisjon, men Åsane ligger på 3. plass, kun ett poeng bak, sier Kleven.


LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...