Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ny kunstgressbane både på Grefsen og Korsvoll

Men foreløpig ikke penger til Linderudkollen skianlegg

Byrådets budsjettforslag er lagt frem. Blant annet foreslås penger til ny kunstgressbane på Grefsen og Korsvoll. Men ikke penger til skianlegget på Linderudkollen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2013 kl 10:30

NORDRE AKER: Byrådets budsjettforslag ble lagt frem i dag, med blant annet fire nye idrettstiltak for Nordre Aker. Både på Grefsen grus og på Korsvoll foreslås nye kunsgressbaner. I tillegg foreslås å rehabilitere den gamle kunstgressbanen på Grefsen Stadion. Også ny sandvolleyballbane på Kringsjå ønsker byrådet og idrettsbyråd Ola Elvestuen (V) å finansiere.

Leder av bydelens miljø, plan- og samferdselskomite, Erik Skei (V), og også nestleder i Oslo Venstre, er godt fornøyd med kunstgressbane- og volleybane-forslagene. 

- En ny kunstgressbane ved Grefsen skole er siste brikke i skoleprosjektet. Det sikrer et fantastisk nærmiljøanlegg som kan brukes både av idretten og kulturlivet. Vi får flotte nye skolebygg, flerbrukshall med kultursal, og nå altså også en kunstgressbane, kommenterer Skei..

Grefsen føyer seg inn i rekken av nye skoler i bydelen de siste årene.

- Flere av disse er bygget på en måte som gjør at de fungerer godt som sentrum i lokalsamfunnet, sier Skei.

Byrådssekretær for idrettsbyråd Ola Elvestuen (V), Frida Blomgren, kan fortelle at kunstgresset på Grefsen er planlagt ferdig til skolestart 2014.

Men det er mer for Nordre Aker-idretten for 2014.

Sandvolleyball-bane

- Koll IL har arbeidet lenge for et større, utendørs sandvolleyball-anlegg på Kringsjå. Dette har vi støttet opp om, og byrådet har nå funnet midler slik at dette kan ferdigstilles neste år. Dette blir et unikt anlegg. I tillegg tar kommunen sitt vedlikeholdsansvar og bevilger midler til å rehabilitere Kjelsås ILs hovedstadion på Grefsen stadion.

- Totalt er dette et betydelig løft for Nordre Aker, legger Skei til.

Skei er opptatt av at disse anleggene er viktig for idrettslag og frivillighet i Nordre Aker. Men andre anlegg mangler penger. 

Ikke penger til skianlegg

- Jeg har fått signaler fra byrådsavdelingen om at nytt langrennsanlegg på Linderudkollen er et av de høyest prioriterte, men at det er foreløpig ikke funnet midler for 2014. Det må vi jobbe sammen med Kjelsås IL langrenn for å få på plass snarlig og forhåpentlig allerede i høst gjennom byrådets tilleggsinnstilling. Vi må jobbe for å få til byggestart så snart som mulig, helst våren 2014, håper Skei

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...