Nordre Aker Budstikke

Ny leietaker ønsker seg inn hit

Slik presenterer Skanska Workplace Oo i Vitaminveien 4, som står ferdig til høsten. ILLUSTRASJON: RIFT/SKANSKA

Skanskas Workplace Oo i Vitaminveien 4 har allerede sikret seg Helsedirektoratet so mleitaker. Nå kan flere offentlige tilbud komme i bygget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

STORO: Byggingen av kontorbygget på 7 etasjer, med en underetasje, startet i januar i fjor. Tidlig ble det klart at Helsedirektoratet hadde tegnet en tiårig leiekontrakt i bygget, som bærer navnet Workplace Oo - inspirert av det gamle gårdsnavnet «O», senere delt opp og i dag kjent gjennom navnene Storo og Lillo.

Vitaminveien 4 skal stå inflyttingsklar høsten 2018.

Bydelstjenester

Nå er det klart at Nordre Akers nabobydel, Sagene, ønsker å flytte flere av sine tjenester hit. Det er utarbeidet utkast til leieavtale i Vitaminveien 4 for Helsestasjonen, Sagene Lokalmedisinske senter, bydelsadministrasjonen, Enhet for psykiatri og rus og Hjemmebaserte tjenester.

Flere av disse tjenestestedene holder i dag til i Sandakerveien 33 C, men der løper leiekontrakten ut 31. desember 2019.

I utkanten av bydelen

Vitaminveien 4 ligger administrativt i Bydel Sagene, men helt i utkanten bydelen, på grensen til Nordre Aker.


– Bakgrunnen for at vi har valgt alternativet på Storo, er blant annet at dette er et nybygg hvor det er mulig å tilfredsstille alle de krav kommunen stiller til nye leieavtaler med hensyn til miljø, klima og universell utforming, sier avdelingsdirektør økonomi i Bydel Sagene, Atle Hillestad, til Sagene Avis.

Han sier Bydel Sagene ser på plasseringen som sentral.

– Det er svært sentralt med tanke på offentlig kommunikasjon. Bydel Sagene er en liten bydel i utstrekning, så det blir uansett ikke lange avstander for noen, sier han.

– I tillegg er det et viktig moment at mesteparten av veksten i bydelen de senere år har skjedd i dette området som dermed er i ferd med å bli bydelens befolkningsmessige tyngdepunkt.

Saken er nå sendt til byrådsavdelingen for utarbeiding av sak for Bystyret.


Bygget skal miljøsertifiseres, og det skal bygges en park i tilknytning til det. Les mer om Workplace Oo prosjektet her.

NB! På Nabotomten, i Vitaminveien 6, der blant annet G-Max og Plantasjen holder til, har Thon Eiendom sendt inn en forslag om å bygge 100 nye leilighter. Les mer om det prosjetket her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...