Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ny lyntrener på plass

Thomas Andre` Ødegaard ny hovedtrener for Lyns A-lag herrer. Foto: LYN FOTBALL

Selv tidligere spiller fra Strømsgodset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2016 kl 14:29

KRINGSJÅ: Thomas Andre` Ødegaard signerte tirsdag morgen 2-årsrkontrakt som ny  hovedtrener i Lyn.

– Etter mange gode sesonger med Godset som spiller og trener, føles det fantastisk å komme tilbake til Lyn, sier Thomas som spilte 5 sesonger for Lyn - den siste i 2003.

100% enige

Og fortsetter.

– Etter at det ble klart at mine og Godsets veier skulle skilles, sist fredag har jeg og Rolf-Magne snakket mye sammen. Jeg skjønte fort at dette ville bli helt rett for meg, og at selv om Lyn er i 3. divisjon i dag - er vi 100% enige om hvor veien går videre , fortsetter Thomas.

LES OGSÅ: Har bestemt seg for hvilken bane Lyn vil spille på

Høy trenerutdannelse

Lyn har jaktet ny trener noen uker, etter at det ble klart at suksess treneren Egholm og Aaserud slutter, og reagerte umiddelbart da Ødegaard ble tilgjengelig.

– Thomas er i midt i UEFA PRO lisens utdanningen, som er den høyeste man kan få og har mange sesonger med spiller og trenrerfaring fra Strømsgodset blant annet som serie og cupmester, sier en etter sigende smørblid sportslig leder Rolf-Magne Walstad.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...