Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ny rektor er på plass

Marit Sesseng, ny rektor i bydelen. Foto: PRIVAT

– Kjente at jeg var klar til å ta ansvaret! sier Marit Sesseng, ny ungdomsskolerektor i bydelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2016 kl 11:50

KJELSÅS: Marit Sesseng (62) - selv fra groruddalen - har vært fungerende rektor ved Engebråten skole i ett år allerede. Før det lang fartstid ved Engebråten ungdomsskole. Først som lærer i 1997, sosiallærer, inspektør, assisterende rektor og så fungerende rektor siden 2016.

– Med Engebråten i sitt hjerte. Etter å ha vært fungerende rektor på Engebråten skole i 2016, er det nå klart at Marit Sesseng blir skolens nye rektor, skriver Engebråtens egen facebookside.

Som fortsetter.

– Det kunngjorde områdedirektør Petter Hagen i Utdanningsetaten 7.desember. Sesseng har jobbet på Engebråten skole helt siden skolen var ny i 1997, deriblant en årrekke som assisterende rektor.

LES OGSÅ: Her må 12-åringene har bankkort for å få kjøpt mat i skolekantinen.

Gode prosesser

Gratulerer med rektorjobb!

– Jo takk. Jeg søkte ikke i de første rundene, men nå kjente jeg meg klar for å ta ansvaret, sier en blid Sesseng onsdag ettermiddag, etter at personale og andre har fått vite at hun nå er den rektoren ved Engebråten ungdomsskole.

Hun fortsetter.

– Det er så mange gode prosesser pågående ved skolen, og som jeg vil fortsette å drive frem med de ansatte. Skoleutvikling, vurderinger, og ikke minst også prosjektet ungdomstrinn i utvikling, i regi av Utdanningsdirektoratet. Et veldig bra prosjekt, forteller Sesseng.

Og selvfølgelig er det superelever ved Engebråten.

– Ja vi har fantastiske elever, understreker den nye rektoren.

Korsvollelever

Engebråten har fått bedre plass i det siste, etter at Morellbakkenn ungdomsskole åpnet for få år siden, i tidligere Grefsen videregående skole-lokalene.

Tidligere i år ble det også kjent at korsvollelever skal begynne på Engebråten til høsten, og ikke på Nordberg, hvor det er fullt. Noe som har skapt sterke reaksjoner fra korsvollfolket.

– Vi ønsker korsvollelevene hjertelig velkommen til oss, og dette skal gå bra. Det er vel eventuelt utfordringer langs skoleveien, men det går vel an å gjøre noe med, mener Sesseng.

Les egen sak her om skoleveien for korsvollelevene.

Gøy på jobben

Blir noe annerledes i morgen - på jobben?

– He, he. Nei jeg tror ikke det blir så veldig annerledes i morgen som rektor. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Og noen dager er det enda mer gøy å gå på jobben, sier den ferske rektoren ved Engebråten.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...