Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ny trepoenger til Lyns damer i Trondheim

Lyn tok sin tredje seier på rad, og klatrer til sjetteplass i 1. divisjon. Foto: LYN FOTBALL

Etter en tung serieåpning for Lyns damer, har jentene nå virkelig snudd trenden. Lørdag ettermiddag vant de 1-2 borte på Byåsen Arena.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2015 kl 11:10

TRONDHEIM: Både Lyns herrer i 2. divisjon, og damene i 1. divisjon, har hatt en treg start på sesongen. Men mens herrene fortsatt står uten en eneste seier før de søndag møter Mjølner på bortebane i sjuende serierunde, tok damene sin første seier 16. mai. Og de har ikke sett seg tilbake.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ: Damene har funnet vinnerformen

To scoringer før vertene svarte

Lørdag 30. mai møtte de Byåsen på bortebane, i en kamp Lyns damer vant 1-2.

Begge Lyns scoringer kom tidlig i hver omgang, og Oslo-laget ledet 0-2 før Byåsen reduserte halvveis i andre omgang. Derfra og ut var det sjanser begge veier, men Lyn vant etter eget syn fortjent, kampen sett under ett.

Lyns scoringer kom ved Henriette Ingvaldsen etter fire minutter, før Maren Hagfors Thoresen la på i det fjerde minutt i andre omgang.

LES OGSÅ: Her er tabellen som gjør Lyns herrer til ubestridte serieledere!

Møter antatt svakere motstand

– Etter at vi starter såpass dårlig med tre strake tap, så er det nesten slik at vi ikke kan avgi noe særlig mer poeng, hvis vi skal hevde oss i toppen. Vi har nå tre kamper foran oss mot lag under oss på tabellen, og gjør vi jobben vår bør det kunne bli ni poeng til, sier trener Glenn Kleven.

Lyns damer ligger på sjetteplass på tabellen i 1. divisjon, med 10 poeng etter sju kamper.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...