Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nydalen best av de norske

BEST: Nydalen SK damer best av de norske under den store stafettorienteringen i Finland i helgen, her Anne Margrethe Hausken Nordberg i farta. Foto: HARALD ANDRESEN

Verdens største orienteringsstafett går i helgen i Finland. Lørdag ble Nydalen SKs damer nummer syv og norges beste. - En stor prestasjon, sier Jon Iver Bakken i klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2015 kl 19:30

NYDALEN/FINLAND/VENLA: Verdens største orienteringsstafett, Jukola i Venla, går denne helgen av stabelen i Finland.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

- Med over 1400 lag i dameklassen og 1800 i herreklassen skal over 18000 løpere ut i skogen. Dette gjør Jukola til et av de aller største, om ikke det største, idrettsarrangementer i Finland, uansett idrett, ifølge Jon Iver Bakken i Nydalen Skiklub.

- Stor prestasjon

Damene var først ut lørdag.

- Nydalens SK ble nummer syv og det beste norske laget. En stor prestasjon. På laget løp Elise Egseth, Anne Johanne Lind, Marte Narum og Anne Margrethe Hausken Nordberg, forteller Bakken.

Hausken Nordberg oppsummerer løpet til orientering.no.

Ønsker å bli best

- Et veldig bra løp, med bare et par småsvinger. Det ble blant annet noen sekunder da jeg fikk se Halden foran meg på slutten, sa Anne Margrethe Hausken Nordberg etter å ha stemplet i mål som beste norske lag under årets Venla stafett i finske Paimio.

- Når en ikke kan vinne er det klart at en ønsker å bli best av de norske lagene, sier hun videre til orientering.no - les hele saken her.

Herrene ut sent lørdag

Herrene skal løpe fra klokken 23.00 lørdag kveld.

- Syv tøffe etapper venter gjennom natten. Og Nydalens SK stiller såklart i herreklassen også, forteller Bakken.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...