Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nydalen er allerede klaustrofobisk

Noen tanker rundt det forslåtte nybygget på Gullhaug torg. Mine informasjoner kommer fra en artikkel i Nordre Aker Budstikke, som jeg antar er godkje...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.08.2007 kl 09:40

Noen tanker rundt det forslåtte nybygget på Gullhaug torg.

Mine informasjoner kommer fra en artikkel i Nordre Aker Budstikke, som jeg antar er godkjent av Avantor) og artikkelen er full av tåkeleggende brosjyrespråk.

Hvorfor ikke kalle en spade en spade? Avantor er et utbyggingsfirma i Nydalen og skal nå presse siste dråpe, forhåpentligvis, ut av sitronen.

Dette dreier seg om alt annet enn å skape et torg, det dreier seg om å bruke siste mulige tomt i et allerede hardt utbygget område. Jeg har ikke klart å få fram tegninger/planer, men med de dimensjonene som oppgis i avisartikkelen er det klart at hele området nord for Nydalsveien og sør for Riksteaterbygget må tas. Alt prat om "urbant" parkområde og "det nye torget nord for Nydalsveient" er tull, det blir ikke noe torg på nordsiden, den urbane parken blir en gang- og sykkelsti langs elva, og vannspeilet - skal det bli et fuglebad?

Det som er av samlende torg i Nydalen ligger der nesten realisert nå, relativt fullt om dagen, nesten tomt etter arbeidstid. Nydalen er ikke en bydel per noen definisjon, det er et hardt presset, nyutbygget område i bydel Nordre Aker med hovedsakelig næringsbygg og ellers svært lite variert boligutbygging. Klaustrofobisk tett allerede, og det følges godt opp om denne planen går igjennom!

Tone Lise Rogstad

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...