Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nydalen t-banestasjon stengt etter strømbrudd

Nydalen t-banestasjon ble tirsdag ettermiddag på grunn av strømbrudd. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ILLUSTRASJON

Srømbrudd stengte Nydalen T-banestasjon tirsdag. Trafikken var igang igjen klokken 14.35.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.02.2016 kl 14:54

NYDALEN: Klokken 13.37 meldte Ruter på Twitter at Nydalen stasjon var rammet av strømbrudd. Som en følge av dette ble stasjonen stengt.

LES OGSÅ: Straks klare med Nydalenrevyen. Det handler om koffert

Cato Asperud, pressekontakt i Sporveien, forteller til Nordre Aker Budstikke at det er strømmen på selve stasjonen, ikke kjørestrømmen, som er borte. T-banetogene passerer derfor stasjonen, inntil videre.

– Vi har dermed ikke høytalere til informasjon, overvåkningskameraer eller lys på stasjonen. Derfor kjører togene nå sakte forbi, opplyser Asperud.

Nedgangen til stasjonen er like før klokken 14 i ferd med å bli sperret av.

– Det pågår omfattende oppussingsarbeider på stasjonen, men om det har en sammenheng med strømbruddet, vet vi ikke ennå. Vi har folk på vei nå for å finne feilen. Foreløpig er det litt uavklart, sier Asperud.

LES OGSÅ: Derfor blir Nydalen t-banestasjon forsinket

Ruter melder om følgende reisealternativer til og fra Nydalen:

  • Reisende retning sentrum kan benytte seg av buss 30 Bygdøy eller 37 Helsfyr.
  • Reisende til Sinsen eller Ullevål stadion kan benytte seg av buss 23 på Ring 3.

SISTE: Halv tre melder T-banens Twitter-konto at strømmen er tilbake. Det gjenopprettes normaltrafikk i begge retninger, bekrefter Asperud overfor Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...