Nordre Aker Budstikke

Nye morgenavganger, og andre bussendringer etter høstferien

Fra 8. oktober går 56-bussen ett kvarter tidligere om morgenen fra Nydalen og Solemskogen i ukedagene. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Solemskogbussen blir mer attraktiv for morgenfugler etter høstferien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Ruter varsler endringer i rutetilbudet endringer på flere busslinjer i Oslo og Akershus fra og med søndag 7. oktober. T-banen får kun mindre justeringer i rutetidene, og det blir ingen endringer for trikken.

56 Solemskogen

I april i år styrket Ruter avgangene på linje 56 og 56B i helgene, med 30 min. rute til Solemskogen på dagtid søndager, og 30 min. rute på dagtid til Grefsenkollen lørdager og søndager. Les mer om det her.

Fra 7. oktober styrkes 56-bussen mellom Nydalen og Solemskogen ytterligere, med ny morgenavgang mandag–fredag fra Solemskogen kl. 05.50 og fra Nydalen kl. 06.27.

De nye avgangene vil gå ett kvarter tidligere enn første avgang fra Nydalen og Solemskogen går per i dag.

25 Majorstuen

Andre bussruter i våre nærområder som får ruteendringer, er 25 Majorstuen–Lørenskog stasjon. Rushtidsavgangene mellom Majorstuen og Kjelsås stasjon forlenges til Tonsenhagen. I tillegg justeres avgangstidene.


28 Fornebu–Helsfyr får flere avganger morgen og ettermiddag, mens 32 Voksen skog–Kværnerbyen får 15-minutters rute på kveldstid alle dager, og starter én time tidligere på søndager.

Se alle endringer, og søk opp din avgang på Ruter.no.

Nye linjenumre for nattbuss

Det blir også endringer for nattbussene, om enn bare i navnet: Nattbussene får nye linjenumre der "N" flyttes sist i nummeret. N1 blir 1N, N2 blir 2N og så videre.

Flere endringer til våren

I mars kommer det en mer omfattende ruteendring, som vil påvirke flere linjer og avganger.

- Ruteendringen i mars må sees i sammenheng med bomutvidelsen. Det er noe Ruter jobber med nå, sier Knut-Martin Løken, senior kommunikasjonsrådgiver i Ruter, til Nordstrands Blad.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...