Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

«Nye» Nordre Aker Budstikke lanseres i slutten av januar

* Slutt på papiravis * Fortsetter på nab.no

Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup har jobbet som journalister i Nordre Aker i mange år, og skal drive Nordre Aker Budstikke videre på www.nab.no.

2015 er året Nordre Aker Budstikke tar steget over til å bli en ren nettavis. De nye sidene lanseres på nab.no i slutten av januar.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2015 kl 21:00

Nordre Aker Budstikke kom ut med sin siste papirutgave i desember 2014.

I 2015 relanseres lokalavisen som en ren nettavis på www.nab.no. Sidene går i disse dager gjennom en ansiktsløftning, og «nye» nab.no relanseres i slutten av januar.

Det er selskapet Lokalmedia som overtar driften av Nordre Aker Budstikke fra Mediehuset dittOslo og Amedia. Bak Lokalmedia står journalistene Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup, som har jobbet i Nordre Aker Budstikke og dittOslo i nærmere ti år. På salgssiden er Ole Narverud med, som også har mange års erfaring fra dittOslo.

LES OGSÅ: Slik blir Nordre Aker Budstikke i 2015

Nyhetsfeed og nyhetsbrev

Som nettavis vil Nordre Aker Budstikke daglig oppdateres med nyheter fra lokalmiljøet. Du kan følge oss på Facebook for å få nyhetsvarsler i feeden din, og på Twitter.

Du kan fortsatt få «avisen» ukentlig, men i din digitale postkasse. Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev.

Send oss en e-post. Nyhetsbrevet blir sendt ut ukentlig med ukens beste saker. Det første nyhetsbrevet kommer i slutten av januar.

Tips oss!

Tips redaksjonen: Karl Andreas Kjelstrup (905 84 362) eller Kristin Tufte Haga (917 01 817).

For salgshenvendelser, kontakt vår salgsavdeling.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...