Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

120 niendeklassinger flytter inn på barneskolen

Grefsen Barneskole åpner dørene for naboskole i nød, onsdag morgen flytter 120 niendeklasseelever fra Morellbakken Ungdomsskole inn på barneskolen. Her fra Blimeddansen i skolegården i fjor. Foto: GREFSEN SKOLE

Tirdag ble Morellbakken Ungdomsskole utsatt for brann, og elevene ble evakuert. Nå har barneskolen invitert de inn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2016 kl 11:52

GREFSEN: Tirsdag morgen gikk brannalarmen ved Morellbakken Ungdomsskole. En elektrokjele hadde tatt fyr, ungdommene ble samlet i gymsalen, og fikk der beskjed om at de kunne ta enda en fridag i forlengelse av juleferien.

LES OGSÅ: Nå sitter han godt - den nye Grefsenrektoren

– Hjelper hverandre

Sent tirsdag kveld la Grefsen Barneskole, litt lenger opp i Kapellveien, ut følgende melding på sosiale medier.

– Gode naboer hjelper hverandre. På grunn av brannen på Morellbakken skole, kommer det 120 9. klassinger til Grefsen skole i morgen, står på det på Facebooksiden til barneskolen.

Videre skriver siden.

Tre klasserom, auditorier og kultursal

– Vi stiller tre klasserom, lille og store auditoriet, samt kultursalen til disposisjon. For noen elever blir dette et gjensyn med Grefsen skole, nå i nye lokaler. Vi gleder oss til å ta dere i mot, både elever og lærere!

På Morellbakkens facebookside står det at skolen regner med å avholde ordinær drift fra torsdag, 7. januar.

Men Nordre Aker Budstikke kjenner også til at torsdag og fredag skal også 8. trinn få undervisning i barneskolens lokaler - tilsammen 120 elever det også.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...