Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

136 kvadratmeter: Solgt nesten fire millioner over takst

SOLGT: Dette huset i Skjoldveien på Korsvoll gikk 3.750.000 kroner over verditakst. Foto: PRIVATMEGLEREN

Dette huset på Korsvoll fikk mildt skrevet raske ben å gå på etter visning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2015 kl 19:35

KORSVOLL:Arkitekttegnet, enebolig i funksjonell stil med praktikantdel, var blant annet overskriften i prospektet Privatmegleren la ut for kort tid siden.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Første bud over takst

Etter to visninger av huset i Skjoldveien, med ifølge megleren 50 - 60 personer innom, startet første bud på hele 650.000 kroner over verditakst/prisantydning som var 7.850.000 kroner.

Megler forteller at fem personer kastet seg på budrundene, og til slutt endte huset på svimlende 11.600.000 kroner. Altså 3.750.000 kroner over prisantydning og verditakst.

Les også: Kutter 1600 beboere i nye Frysjabyen

For lavt taksert?

Beliggenhet

– Dette handler ikke om for lav takst på eiendommen, men derimot om at beliggenheten for mange er fantastisk, helt ved marka, og akkurat en eiendom noen har lett etter. Noen hadde bestemt seg for at dette huset skulle de ha. I tillegg er det jo et flott arkitekttegnet hus, sier Sigmund Ruud i Privatmegleren.

Men veldig stort er huset ikke - 136 kvadratmeter primærrom. Tomta er på 600 kvadratmeter.

Les også: Fra Jane Fonda til å trekke gamle bildekk opp slalombakken!

Korsvoll skole

Fra prospektet står det også følgende; Eiendommen ligger i et idyllisk, etterspurt og svært barnevennlig boligområde på Korsvoll, i bydel Nordre Aker i Oslo. Tomten har nærhet til skoler, barnehager, god offentlig kommunikasjon, daglige servicetilbud, samt fantastiske tur- og rekreasjonsområder.

Eiendommen har også gangavstand til Korsvoll barneskole

Boligen har blant annet to bad, to soverom og ett uinnredet rom. .

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...