Nordre Aker Budstikke

15-åringer lagde kvalm på Berg gård

Det var i ett av undervisningsbyggene på berg gård at tre gutter i 15-årsalderen tok seg inn via en takluke onsdag kveld. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Politiet pågrep mindreårige gutter for innbrudd i Bergsalléen onsdag kveld. Og to skadet etter slagsmål med russ i Nydalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.05.2015 kl 11:40

BERG/NYDALEN: Det var like før klokken 21.30 onsdag kveld at politi og brannvesen rykket ut på brannmelding til Bergsalléen 21, adressen til Berg gård.

«Nødetatene er på stedet, ser ikke røyk men brannalarmen går, OBRE er i innsats» meldte Operasjonssentralen på Twitter minutter senere.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Lokal ungdom

Det viste seg å stemme at det ikke brant på Berg gård. Derimot ble tre unge gutter i 15-årsalderen tatt på fersken i det de gjorde skadeverk inne i en av bygningen som brukes til skoleformål.

«Ikke brann, ungdommer som har tatt seg inn via et takvindu, tømt div pulverapparater, vi har kontroll på en ungdom, to har løpt fra stedet» skrev politiet.

Ettersom politiet visste hvem de unge gjerningsmennene var, ventet det nok en mindre hyggelig prat med foreldrene hjemme. For de hadde ikke reist altfor lang for å gjøre pøelstreker.

– De hadde ikke gått så veldig langt hjemmefra, opplyser operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslopolitiet, til Nordre Aker Budstikke.

LES OGSÅ: Her er en som får egen reguleringsplasn i Bergskogen

Russeslåsskamp

Klokken fem i natt kom meldingen om slåsskamp mellom to russ og tre andre personer i Nedre Stabburvei i Nydalen. Én person var skadet etter å ha blitt slått med et kosteskaft.

Etter litt etterforskning på stedet ble to personer pågrepet for legemskrenkelse og ordensforstyrelse.

LES OGSÅ: Vil stoppe russefestene: Hasteinnfører bussforbud i Maridalen og Sørkedalen

Det har ikke lyktes Nordre Aker Budstikke å få klarhet i om den skadde var en russ, eller om russ var gjerningspersoner.

I følge operasjonssentralen ble det ikke varslet om at russebusser var involvert i hendelsen.


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...