Nordre Aker Budstikke

Advarer mot frekke tyver

Denne Merida-sykkelen er nå stjålet, her er eier på vei til sykkel VM i Bergen, via Hardanger. Foto: PRIVAT

– De visste godt hva de var ute etter, sier Lars Christian Lindeberg som natt til søndag ble frastjålet dyre sykler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2018 kl 14:05

GREFSEN: Natt til søndag gikk tyvene inn i boden til familien på Grefsen, ryddet unna alt som sto foran, og fikk lirket ut syklene innerst.

– Syklene var en White 275 Pro Ane 17 hvit terrengsykkel i damemodell fra i fjor, som kostet rundt 10.000 kroner og en Merida Scultura team som var noen år gammel, men som i sin tid hadde veiledende pris på mer enn 50.000 kroner. Syklene var ikke tatt ut for sesongen, og måtte nærmest graves ut fra boden vår, forteller Lars Christian Lindeberg fra Kapellveien.

En dyr sykkel, og som ble stjålet natt til søndag på Grefsen, i Kapellveien. Foto: PRIVAT

Ryddet bort alt foran

Han fortsetter:

– Tyvene hadde tatt ut akebrett, snøskuffer med mer for å få dem ut. Mye annet av verdi de har latt stå, de visste godt hva de var ute etter. Vi tror dette må ha skjedd rundt klokken 03.00 i natt, vi var hjemme.


Syklene var låst.

Anmelder

– Vi bør vel nå sette opp lyskastere og alarm, for å unngå flere tyverier? Jeg vil nå advare andre mot frekke tyver i området - vi har ikke tatt ut disse syklene i år, så de har jo ikke blitt observert utenfor huset eller noe, sier Lindeberg videre og forteller at forholdet blir anmeldt til politiet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...