Nordre Aker Budstikke

Se video:

Advarer mot luskende person ved huset

Jon Øivind Steneruds fastmonterte kamera på husveggen fanget opp personen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2021 kl 22:24

TÅSEN: Det var noen minutter etter klokken fem natt til onsdag personen oppholdt seg utenfor boligen på Tåsen. Stenerud vil nå advare naboene.

– Advarsel, virker som det er en bande på ferde i nabolaget igjen, skriver han i et innlegg på Facebook, som Nordre Aker Budstikke har fått lov til å dele.

Stenerud opplyser at det ikke ser ut som noe har forsvunnet fra ham.

– Men naboens hagemøbler ble lempet over til den utgravde tomta ved siden av. Virker som det var en «befaring» i natt, så sikkert lurt å sikre ting før natten for de som er hjemme.

Annen hendelse

En annen beboer i området melder om at noen skal ha skrapt opp bilen deres. Hendelsen har trolig skjedd tirsdag kveld eller natt til onsdag.


Bildene fra Tåsen-beboerens kamera viser en person som går frem og tilbake flere ganger like ved husveggen. Person har på seg regnjakke med hette og kommer gående langsomt. Den blir deretter stående stille i rundt 15 sekunder samtidig som personen ser seg rundt.

Videoen viser at personen videre stopper opp på nytt noen meter unna. Også her blir vedkommende stående. Denne gangen i underkant av 25 sekunder.

Har du opplevd lignende? Tips Nordre Aker Budstikke på e-post eller Facebook!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...