Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Advarsel: Ting forsvinner i nabolaget

Tor Langset savner gressklipperen, som stå innemellom her, før noen løftet den ut og tok den med seg. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Er det en organisert bande som bygger opp feriebudsjettet i vårt distrikt? spør Tor Langset. Nylig forsvant også gressklipperen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 10:21

GREFSEN: Ikke noe nytt kanskje, at ting blir stjålet her og der. Men Nordre Aker Budstikke har fått flere tilbakemeldinger siste tiden fra lesere om flere tyverier av sykler i området Kjelsås og Grefsen.

Denne uka ble også gressklipperen til Tor Langset i Thorleifs allé stjålet.

Innestengt

– Natt til onsdag forsvant min trofaste Honda motorgressklipper fra carporten. Vanligvis står den trygt innelåst i garasjen, men denne gang var jeg ikke helt ferdig med klippingen som skulle avsluttes neste dag, forteller han.

I tillegg at gressklipperen var litt innestengt, der den var plassert blant tunge andre ting.

– Jeg tenkte at overnattingen var relativt tyverisikker mellom garasjevegg, låst bil og tilhenger, men tyven - eller tyvene - har tydeligvis ikke hatt noen problemer med å løfte den forbi disse hindringene, forteller Tor videre.

Også sykkel

Som legger til at han savner gressklipperen, kanskje må han kjøpe en ny snart.

– Jeg savner min arbeidskamerat med drift på bakhjulene og en veldig pent vedlikeholdt gressklipper. I tillegg forsvant også nylig en godt låst herresykkel fra baksiden av en nabogarasje, så nå lurer jeg på om det er en organisert bande som bygger opp feriebudsjettet i vårt distrikt?

Sier Tor.

Kjetils vei

Nordre Aker Budstikke har også lørdag vært i kontakt med beboere i Kjetils vei, som nylig er frastjålet undervannshuset - nedre delen av båtmotoren, der propellen sitter - og diverse båtdeler.


LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...