Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Advarte mot giftig røyk fra garasjebrann

Det brenner i et frittstpende garasjeanlegg i Grefsenveien Foto: BRANNVESENET PÅ TWITTER

Seks biler rammet av brannen i garasjeanlegget i Grefsenveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2017 kl 14:48

STORO: Det er oslopolitiet som klokken 16.48 tirsdag ettermiddag melder om kraftig røykutvikling fra en garasje i Grefsenveien.

Klokken 17.34 melder nødetatene at brannen er slukket. En bil er utbrent, fem er skadet. De trafikale sperringene er nå opphevet, og trikken kjører igjen som normalt. Politiet foretår åstedsundersøkelser på stedet.

Sperret Grefsenveien

Grefsenveien var sperret for all ferdsel fra Storokrysset til Hans Nielsen Hauges gate. Det er svært mye giftig røyk i området, melder poltiet, som ber folk holde avstand.

– Det er foreløpig for tidlig å si noe om årsaken til brannen, sier operasjonsleder Steinar Hausvik, til Nordre Aker Budstikke.

Etter bildene fra brannvesenet å dømme er det et frittstående garasjeanlegg som brenner, like ved Grefsenveien 35, nedenfor Storokryseet.

– Det ser ikke ut til å være fare for spredning til omkringliggende bebyggelse, sier Hausvik.

(saken fortsetter under tweeten)

Ikke spredningsfare

– Det brenner i flere garasjer i et garasjeanlegg med mange biler. Ikke fare for spredning til boliger. Naboer bør lukke vinduer og dører, skriver politiet på Twitter.

Trikk 11, 12 og 13 stopper ikke på strekningen Schous plass–Storo inntil videre fordi Grefsenveien er stengt.

Linjene kjøres i Trondheimsveien.

– Per nå brenner det i to biler, men det er flere biler i garasjeanlegget. Brannvesenet begynner å få kontroll, og røyken avtar, skriver politiet klokken 17.19.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...