Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Advokaten som ville drive kolonial i stedet

Trine Randers har, sikkert som flere andre, vært spent på den nye matbutikken på Damplass. Butikksjef Christopher Holm håndhilser gjerne på kundene og ønsker velkommen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

En kolibri på Damplassen - en liten fugl som vet hva den vil. – Ikke minst er det også veldig god service her, sier de nybakte foreldrene Dag og Camila, som sjekket ut den nye kolonialbutikken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2016 kl 12:20

ULLEVÅL: En Kolibri i veldig kule lokaler på Damplass. En kort oppsummering av den nyåpnede matbutikken på Ullevål. Ikke nytt med matbutikk her, men Kolobri er mye mer enn en matbutikk.

Stort utvalg, men ikke minst med eget kjøkken. Kortreist mat - laget fra bunn på kjøkkenet og rett i disken. Man kan også ringe inn i forkant og bestille ferdige retter.

LES OGSÅ: Liten Ullevål Hageby-leilighet 3.6 millioner over prisantydning.

En slags take away-light?

– I hvert fall så langt vi har kapasitet, forteller en blid Elisabeth Holm, på kjøkkenet med Ole Thorsvik og Erika Johnsson.

På kjøkkenet Ole Thorsvik, Erika Johansson og Elisabeth Holm. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Kanskje greit å legge til. For da Nordre Aker Budstikke stikker innom på formiddagen, dagen etter åpningen onsdag, så er det faktisk så mye folk innom butikken, at butikksjefen selv, Christopher Holm, bare så vidt har tid til å slå av en prat med lokalavisa.

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

Blid betjening på Damplass, her Martine Berglund. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Pizza hos naboen

Sammen med kona, har han og Åpent Bakeri kjøpt mursteinslokalene på Damplass, i første etasje. Sistnevnte åpner pizzarestaurant i nabolokalet utpå nyåret engang.

– Se den veggen der borte. En glassvegg og inngang til pizzarestauranten fra butikken her, så man faktisk skal kunne se den vedfyrte pizzaovnen der inne, peker Christopher.

Før han kanskje håndhilser på noen nye kunder, åpner døren, bærer ut barnevogner, eller kanskje forteller en kunde om verdens beste pasta. Som han selvfølgelig selger.

LES OGSÅ: Men her mister de butikken sin. Se hva som kommer istedenfor!

Mat og folk

Christopher Holm, selv fra Tåsen. Og egentlig advokat, men hoppet over på noe helt annet.

– Jeg elsker mathistorie. Og jeg elsker å treffe og bli kjent med nye folk. Så da passer det jo kanskje fint å starte opp en slik matbutikk som dette. Og så liker jeg utfordringer, gliser butikksjefen innemellom slagene.

Grei pris for god kvalitet

Camila Nygård og Dag Kjørsvik er i foreldrepermisjon, med seks dager gamle Mia, og benytter anledning til å ta turen fra Grønland, for å teste ut den nye butikken på Damplass.

– Veldig god service, ifølge Camila Nygård og Dag .Kjørsvik Seks dager gamle Mia sov seg gjennom hele shoppingen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Her er det et veldig bra utvalg, og til greie priser for god kvalitet. I tillegg har de mye forskjellig øl. Men ikke minst er det veldig god service her, forteller paret.

I kveld kommer svigermor på besøk.

– Vi vil blant annet servere noe ekstra godt kjøtt. Så det ble entrecoter, de ser veldig fine ut, legger Dag til.

LES OGSÅ: Gjør suksess med alternativ dagligvare: – Folk blir så glade når de går forbi og ser en agurk uten plastikk rundt!

Ventet

Trine Randers er selv fra Ullevål. Hun har gledet seg lenge.

– Vi er nok mange i området som har vært spente på butikken. Og den lever jo virkelig opp til forventningene. Her er det mye spennende mat, synes Trine.

– Flott å bare kunne stikke innom her for travle folk og også kjøpe ferdig middag, legger hun til.

En liten kolbri på Damplass. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Kolobrien

Det kommer stadig flere kunder innom.

Men hvorfor kolibri?

– En liten fugl, men som vet hva den vil. Vi vil være en relevant liten nabo i området her! Og for en fantastisk mottagelse vi har fått så langt!

Ifølge Christopher Holm, før han må ta seg av enda noen nye kunder.

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...