Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Aldri for mye snø for orientering

Balder Gammel Messel (til venstre), Espen Messel og Christian Fredrik Borg er av arrangørene under Koll 2-4-6. Foto: KOLL IL

Så godt som slutt på vinteridretter og sommeridretter. Orienteringsfolket bare fortsetter å lete etter postene - også i snøen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2016 kl 17:01

NORDRE AKER/KRINGSJÅ: Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om vinteridretter og sommeridretter, eller sommeridrett som ble vinteridrett, og deretter helårsidrett.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

For det har blitt sånn at de fleste idretter holder det igang hele året rundt. Orientering er intet unntak. Selv om det i det siste har snødd mye, så stopper ikke det onsdagens orienteringsløp, i regi av Koll IL.

– Aldri for mye snø

Koll 2-4-6 er hovedstadens nye vinterkarusell for orienteringsløperne, og navnet på de tre natt-orienteringsløpene som arrangeres den andre onsdagen i hver av årets første tre første måneder.

Espen Messel er løypelegger på det første løpet i nyskapningen.

– Det er aldri for mye snø til å arrangere o-løp, understreker Espen.

Han fortsetter

– Konkurransen går også mer i hjertet av Nordberg enn i hjertet av Nordmarka. Noen av postene er i mindre skogs- og parkpartier, men først og fremst blir det orientering i urbane strøk onsdag 13. januar.

Åpent for alle

Koll 2-4-6 er for alle som vil ha en kartøkt – uansett klubb. Det har kommet endel påmmeldinger allerede. Konkurransene ligger i Eventor, og arrangøren ønsker at at interesserte melder seg på på forhånd. Men det er også mulig å stille til start uten påmelding i forkant.

STEM NÅ! Her er finalistene til Årets Navn i Nordre Aker! Les mer og stem her!

– Vi håper at det blir minst 30 totalt, sier Balder Gammel Messel, løypeleggerens sønn og sentral i tidtakingen ved siden av egen løping.

– Det er gøy å være med og arrangere, legger den unge medarrangøren til.

Blant de som er med på alle tre konkurransene, vil det bli trukket ut premier.

Møt, start og løp

Den siste løpet arrangeres som den første konkurransen, fra Kollhytta - ikke langt unna Kringsjå T-bane-stasjon. Mens det andre løpet arrangeres på Gaustad.

Det er romslig starttid – helt fra 16.30 til 18.30 - her kan du lese mer.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...