Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

"Alle" skal til Engebråten

Skolepaviljonger på arealene til planteskoen (Gravferdsetaten).

Alle barneskoleelever på Grefsen og Kjelsås de nærmeste årene bør lære seg veien til Engebråten først som sist.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2010 kl 15:18

ENGEBRÅTEN: Undervisningsbygg har bestemt seg for å droppe den planlagte midlertidige paviljongskolen på Myrerjordet, med bakgrunn i lokalmiljøets protester, og at denne løsningen ville kreve omfattende arkeologisk kartlegging. De går heller for Engebråten-forslaget.

Nordre Aker Budstikke får opplyst fra Undervisningsbygg at ca. 750

—770 elever fra Kjelsås vil få undervisning på en ny, midlertidig paviljongskole på Engebråten i perioden 2010-12, mens Kjelsås skole bygges ut (Kjelsås har i dag totalt ca. 790 elever).

Fra Grefsen barneskole kommer det ca. 600 elever i utbyggingsperioden 2012

—14 (det er alle elevene som på det tidspunktet vil tilhøre Grefsen skole). Dessuten vil ca. 120 ungdomsskoleelever lever gå på den midlertidige skolen i perioden 2011

—13 når arbeidet med å gjøre Grefsen vgs. til ungdomsskole kommer i gang.

Undervisningsbygg jobber med flere alternative plasseringer av skolepaviljongene på Engebråten. Et forslag er å legge den til planteskolens arealer (Gravferdsetaten). Den eksisterende skolens behov, lokalmiljøet og bydelen vil bli tatt med på råd.

— Hovedgrunnen til at vi foreslår paviljonger for såpass mange elever, er jo at oppussingen og utbyggingen på Grefsen og Kjelsås skal gå raskere. Dette fordi skolene slipper å ha byggearbeider i gang mens skolene er i drift. (...) I perioder vil det bli slik at lokalmiljøet og naboer må bære over med at skolene blir byggeplasser og at paviljonger legger beslag på arealer det er knapphet om, sier kommunikasjonsdirektør Marit Thorsen i Undervisningsbygg i en skriftlig uttalelse til NAB.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...