Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Åpen time på Kjelsås Skole

Rektor Alf Hansen ved Kjelsås Skole tar gjerne imot flere foresatte i "åpen time" - hver fredag mellom klokken 15.00 - og 16.00.

Hver fredag kan foresatte droppe innom Kjelsås Skole for en prat. - En uformell setting som kan styrke dialogen mellom hjem og skole, sier rektoren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.03.2006 kl 10:19

Kjelsås: I februar mottok foresatte til barna ved Kjelsås skole invitasjon til å delta i "åpen time", hver fredag ettermiddag, fra klokken tre til fire.

– Tanken er å skape en uformell arena hvor vi sammen kan diskutere de ulike temaene som berører barnas skolegang. Saker som man ønsker å ta opp kan meldes inn i forkant, gjerne via mail. Skolens ledelse har det faglige ansvaret, sier rektor Alf Hansen.

Prøveordning

Rektoren forteller at dette er en prøveordning, som vil bli vurdert fortløpende.

– Oppmøtet har hittil vært begrenset. Vi håper likevel at ordningen etter hvert blir bedre kjent, og at flere foresatte tar turen innom når de har noe "på hjertet". Vi er klar over at klokken tre kan være litt tidlig for noen, men foreløpig ser vi ikke noe annet mulig tidspunkt, sier Hansen.

Byggeprosess og trygghet

Temaer som hittil har blitt diskutert har blant annet vært rundt byggeprosessen ved skolen.

– Rehabiliteringen går sin gang, men vi svarer gjerne på flere spørsmål. Byggeprosess og mye snø gjør ting litt mer kaotisk. Vi har blant annet sendt ut en oppfordring til alle foresatte om helst ikke å kjøre bil ned Asbjørnsens vei, for å unngå farlige trafikksituasjoner, sier Hansen.

Han forteller videre at åpen time har tatt opp spørsmål rundt den nye lærerplanen, som trer i kraft til høsten. Andre har luftet tanker rundt rundt elevenes trygghet i skoletiden, relatert til mobbing.

– Heldigvis er ikke det noe stort problem her på Kjelsås Skole, sier rektoren, og håper at flere foresatte vil bruke åpen time på fredagene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...