Nordre Aker Budstikke

Åpner for innspill til bydelens milliardbudsjett

Bydelsdirektør Øyvind Henriksen og hans stab presenterer neste uke hvordan byrådets budsjettforslag påvirker arbeidet med bydelsbudsjett i Nordre Aker. Her med BU-leder Per H. Christiansen til venstre. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

For andre år på rad inviteres Nordre Akers innbyggere til budsjettkonferanse før bydelens budsjett på 1,6 milliarder kroner skal meisles ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.10.2018 kl 16:01

NYDALEN: Det avholdes åpen budsjettkonferanse i Bydel Nordre Aker torsdag 11. oktober klokka 17.00, i bydelsadminstrasjonen i Nydalsveien 21.

1,6 milliarder kroner

Tema er byrådets budsjettforslag med utfordringer/satsninger og innspill til prioriteringer.

Bydelens oppgaver omfatter blant annet sosialhjelp, barnehager, forebyggende arbeid og eldreomsorg.

I byrådets forslag til Oslo-budsjett for 2019, får Nordre Aker en økonomisk ramme på 1.644.811.000 kroner, en økning fra 2018 på 28.192.000 kroner i faste priser. Dette utgjør 1,7 prosent, etter at utgifter til pris-, lønns- og pensjonsutvikling er kompensert for.

Åpnet etter påtrykk

Budsjettkonferansene i Nordre Aker foregikk frem til 2017 bak lukkede dører. Bydelsutvalget ønsket å fortsette denne praksisen, men Venstre, som eneste parti, protesterte mot ordningen. Etter at bydelsadministrasjonen hadde undersøkt nærmere med rådhusets jurister i fjor, ble det klart at det etter Kommuneloven ikke er tillatt å holde politiske møter lukket i Oslo kommune.


Dermed kan nå hvem som helst innta tilhørerbenken når bydelsadministasjonen presenterer sitt foreløpige budsjettarbeid, og komme med innspill.

Bydelsdirektørens forslag til budsjett legges frem i november, og skal vedtas av bydelsutvalget i deres desembermøte.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...