Nordre Aker Budstikke

Åpner nytt serveringssted her i april

Espresso House overtar lokalene til Apotek1 (til venstre i bildet) på Amfi Ullevaal. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Kaffebarkjede flytter inn i apotekes gamle lokaler på Ullevaal Stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2020 kl 20:51

ULLEVÅL: Espresso House er på vei inn i de gamle lokalene til Apotek1 på Amfi-senteret på Ullevaal Stadion.

– Dato for åpning er 2. april for Espresso House på Ullevaal Stadion. På åpningsdagen inviterer vi til gratis frokost for alle fra klokken 7.30, så langt beholdningen rekker, inviterer Cathrine Skeie, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Espresso House Norge AS.

– Det blir 100 sitteplasser inne og rundt 35 sitteplasser ute, masse plass for å slappe av, jobbe eller treffe noen for en kopp kaffe. Vi får levert dagsfersk bakverk fra Brødbakerne, og kan friste med kvalitetskaffe, legger hun til.

Nærmeste eksisterende filial av Espresso House ligger i dag på Ullevål sykehus.

Senterleder ved Amfi Ullevaal, Vilde H. Lerbak, ser frem til det nye tilbudet.


– Vi gleder oss til å ønske Espresso House velkommen til oss. De tar over det gamle lokalet til Apotek1, helt i enden av handlegaten, og jobber nå med å lage et flott serveringssted for våre kunder. Apoteket fikk nye lokaler tidligere i år og har bare flyttet rett på andre siden av handlegaten, ved siden av Dr. Dropin, sier Lerbak.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...