Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Åpner Pårørendeskolen

Fra venstre Elin Linløkken, demenskoordinator i Bydel Nordre Aker, i midten prosjektleder for alders - og demensvennlig bydel Heidi K. Nordal og til høyre Mari Gundersen ergoterapeut i demensteamet I Bydel Nordre Aker. Foto: BYDEL NORDRE AKER

Er du pårørende til noen med demens? Bydelen tilbyr nå gratis opplæring i hvordan takle situasjonen på best mulig måte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2016 kl 14:04

NORDRE AKER: Prosjekt alders- og demensvennlig bydel har i sin plan om å følge opp pårørende til demente bedre. Kunne gi nødvendig støtte, råd, veiledning og avlastning.

LES OGSÅ: Hvordan skal fremtiden for eldre se ut i Nordre Aker - kom deg på møte og si din mening!

I denne forbindelse jobber demensteamet i Bydel Nordre Aker i samarbeid med Kirkens Bymisjon, med å skape en arena for pårørende. De vil starte en Pårørendeskole.

STEM NÅ! Her er finalistene til Årets Navn i Nordre Aker! Les mer og stem her!

Mer kunnskap og støtte

– Pårørendeskolen er et gratistilbud for deg som er pårørende til en person med en demenssykdom. Målet er at du gjennom forelesninger og samtaler får støtte og kunnskap om sykdommen. I tillegg vil du treffe andre pårørende i samme situasjon og fagpersoner innen området, inviterer prosjektleder for alders- og demensvennlig bydel, Heidi K. Nordal.

LES OGSÅ: Storo størst i byen

Februar

Bydel Nordre Aker starter opp første kurs i februar. Kurset går over fire kvelder. 9. og 16. februar, 1. mars og 8. mars - alle kveldene fra klokken 18.00-21.00. I bydelshuset i Nydalsveien 21.

Her kan du melde deg på via mail: parorendeskolen@bymisjon.no

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...