Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Åpnet sykkelverksted midt i Marka

Gerardo Reyes står klar til å fikse sykkelen din - denne søndagen på Låkeberget utfartsparkering langs Maridalsveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hvor er syklistene en søndag? Ihvertfall i Maridalen og Marka. Der står Gerardo Reyes klar til å fikse sykkelen din hvis det trengs.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2016 kl 21:41

MARIDALEN: Gerardo Reyes fra Cuba har bodd i Norge noen år nå, før det også i Frankrike. Han har selv vært aktiv syklist, og også jobbet på sykkelverksted i Oslo.

Nå har han startet kreativt sykkelverksted, eller mobilt sykkelverksted. Og holder på å pakke ut på Låkeberget utfartsparkeringen i Maridalen, søndag midt på dagen, da Nordre Aker Budstikke kommer forbi.

Utstyret straks på plass, og potensielle kunder er det mange av langs Maridalsveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Snart 10 år siden bystyret vedtok sykkelvei her.

Rett på døra

Potensielle kunder passerer hele tiden.

– Dette blir veldig spennende. Jeg har nettopp startet for meg selv med mobilt sykkelverksted. Jeg vet ikke om det finnes noe lignende ellers i Oslo, forteller en veldig blid og hyggelig Reyes i sola på Låkeberget, og som selv bor i Maridalsveien.

Så som man kan ringe etter mat og annet rett på døra, så kan man også ringe Reyes, så kommer han hjem til deg og reparerer sykkelen din.

Gerardo Reyes har også jobbet på sykkelverksted i Oslo. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Langs Maridalsveien: – Jenter - hvem har sagt at dette er greit?

Reparerer mens du spiser middag

– Etter å ha jobbet på sykkelverksted i Oslo i flere år, samt at jeg selv er familiefar, så ser jeg at det er vanskelig å rekke innom sykkelverkstedet i en hektisk hverdag...Sykkelservice og reparasjoner utføres på stedet, mens du spiser middag eller gjør andre ting, står det blant annet på hjemmesiden til Sykkelxpressen.no.

LES OGSÅ: Anne og jentene trener for livet!

Men har folk med penger langs veien, til å betale reparasjon underveis på turen?

– Ja kort har de jo som regel. Jeg tar kort, så det pleier ikke være noe problem, ifølge Reyes.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...