Nordre Aker Budstikke

Bydelsdirektør i Nordre Aker:

Åremålet er ute, ny ansettelse ikke klar

Bydelsdirektør Øyvind Henriksen i Nordre Aker. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Øyvind Henriksens åremål som bydelsdirektør i Nordre Aker gikk ut 30. september, men ennå er ikke ny direktør ansatt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2019 kl 12:01

NORDRE AKER: Øyvind Henriksen har vært bydelsdirektør i Bydel Nordre Aker i seks år. Åremålsstillingen hans gikk ut 30. september.

Da søknadsfristen til stillingen gikk ut 27. mai i år, hadde tilsammen 17 søknader kom inn, fra fire kvinner og 13 menn. Tre av søkerne har trukket seg i løpet av prosessen. Sittende bydelsdirektør Henriksen har ønsket å fortsette i jobben, og var én av de 17 søkerne.

– Åremålet mitt går ut i oktober og jeg håper på fornyet tillit og muligheten til å lede denne flotte bydelen videre i noen år til, sa Henriksen i Sommerpraten med lokalavisen tidligere i år.

Per 9. oktober er det ikke ansatt noen bydelsdirektør i en ny åremålsstilling. Kommunaldirektør Svein Lyngroth i byrådsavdeling for eldre, helse og arbeid uttaler følgende til Nordre Aker Budstikke:

– Byrådet har ennå ikke formelt ansatt ny bydelsdirektør i Nordre Aker. Inntil videre er Øyvind Henriksen konstituert i stillingen etter at åremålet gikk ut 1. oktober. Ansettelsen av ny bydelsdirektør vil bli offentlig så snart den er behandlet av byrådet.


Om årsaken til at byrådet ennå ikke har behandlet ansettelsen ennå, til tross for at den inneværende åremålsstillingen har utløpt, er de pågående byrådsforhandlingene etter valget, er ikke kjent.


Les mer om stillingen her
.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...